Дата и час: 19 Яну 2026, 03:21

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ГРАЖДАНСКИ ПРОЦЕС ПРИ СТАМБОЛИЕВ
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2007, 18:21 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Колеги, някой случайно да има повече варианти от тестовете на Стамболиев и евентуално да са с отговори? Понеже аз имам няколко от вариантите, но за съжаление дори с тухлата на Сталев и лекциите на Стамболиев пред мен - пак не мога да съм 100% сигурен кой е верният отговор на някои от въпросите....

Последна промяна jo_black на 06 Фев 2007, 11:30, променена общо 1 път

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2007, 20:31 
От дъжд на вятър
Аватар

Иди във форума на lex.bg и метни някой и друг тест. В този форум редовно има практикуващи юристи, които желаят да дават отговори на подобни тестове. Дано да са им верни! И в повечето случаи са верни, особено ако са наскоро завършили университета.http://www.lex.bg/forum/index.php?lang=bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2007, 11:15 
В началото бе словото
Аватар

благодаря за съвета , ама става дума за някакви нюанси на определенията, които дори и при четене на самото определение от неговата лекция - пак не може със 100% сигурност да се посочи верният отговор. също като тестовете на Калайджиев по търговско. аз имах няколко варианта вече проверени тестове (повечето с двойки), но за късмет - поне бяха посочени верните отговори - та само по този начин можех да съм сигурен, че са верни. а на изпита те половината се повтаряха. и дори когато попитах Кацарски, който също беше на изпита - защо еди кой си е верният отговор - той започна да мънка нещо..."ами той проф. Калайджиев това, онова...малко е неясно ...тън-мън....". с две думи - те самите не знаят защо верният отговор е верен!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007, 11:53 
В началото бе словото
Аватар

колеги, ако някой смята да се явява на ликвидацията по граждански процес - има добра новина - изпита щял да се провежда от Валя Попова, а не от Стамболиев - или поне така ми каза Младжова. въпросът е - дали ще изпитва устно или просто ще пусне някой от неговите тестове. моля ви - ако някой случайно е говорил с един от тях двамата - споделете информацията. също и ако някой е научил датата - понеже тази сутрин все още не беше обявена - Младжова каза, че всеки момент трябвало В.Попова да я обяви , но аз съм на работа и няма да мога да мина през деканата преди да си тръгнат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. ТЕСТОВЕ ПО ГР. ПРОЦЕС ПРИ СТАМБОЛИЕВ

в ЮФ

вту

1

1528

26 Яну 2008, 12:10