|
Уважаеми Колеги,
Знам и предполагам, че този форум обикновено се чете от много хора. Предполагам, че има и такива, които са незаинтересовани от естеството на работния процес в един ВУЗ, но моля ви, уважаеми колеги, споделете тук, със всички нас, вашето впечатление за присъствеността на преподавателите, лесен или труден е достъпа до учебните зали, както и вашето впечателени от тяхната подготвеност, уважение към студентите и т.н.т.
Не бих искала да съм нито педант, нито някаква гадна личност, която преследва преподавателите по телефоните им, по имейл и прочее, дори е готова да ги търси и по домовете им!!!! Знам, има по-умни колеги, които просто не идват на лекции.
Но, вече трета година съм без работа, а тези хора си взимат държавните заплати и си вършат лична, семейна или извън учебна дейност без да им се осигури заместник, а ние сме принудени да се свиваме като виновни зависими същества и да се притесняваме непрекъснато или да търсим вината в себе си!
Знам, някой са възрастни, други не са добре, но във ФЖМК отсъстват преподавателите доцетнт Доктор Тодоров и доцент доктор Ангел Манчев този семестър, а от останалите закаснява доцент доктор Грета Дерменджиева. Много се извинявам и не им желая лошото, но аз тръгвам от дома си часове по-рано, за да не мога да чакам дори и пред учебните зали, което сигурно е правилно, имайки в предвид, че няма никой освен охраната във факултета. И на мен не би ми било приятно да съм единствената там, все пак, неприятно би било.
Просто колеги, защо и каква е вашата версия, че не могат да се намерят кадърни хора да водят тези предмети. Т.е. те може да са кадърни също, не знам, защото доцент доктор Тодоров не го познавам, но не са налични, а това също е важно.
Моля, споделяйте на воля вашите мнения, като съблюдавате прилични взаимоотношения и речник. Благодаря за вниманието. Джена
_________________ Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. 
Ейми http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
|