Дата и час: 20 Яну 2026, 23:30

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2007, 23:56 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Първия двубой отначало имаше обясним домакински натиск... а след това "рижака" се изказа неподготвен... Даже се отървахме с малко, защото на такъв мач - с човек по-малко и гости е напълно обясним превесът на Рома. Все едно на умряло куче нож да извадиш. А за втория сблъсък каквото и да кажа ще бъде малко - със сума контузени(3-ма титулярни защитници+други индивиди) направихме мач, който Гелето може да потвърди, че очаквах!

Иначе си признавам, че Чел$и не мога да ги понасям вече! Няма по-противен и късметлийски отбор от тях! :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2007, 13:38 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Челси са суперкласа и между-другото снощи буквално смачкаха Валенсия и то на "Местая".Във всеки от последните си 4 двубоя в Шампионската лига хората на Моуриньо получават първи гол и неизменно успяват да обърнат развоя на мача и резултата.Барса им поведе 2 пъти на "Ноу Камп" и пак не ги победи....Честно-казано на мен вече ми е все тая кой ще вземе купата, но като безпристрастен фен(още след излитането на Барса)залагам на Челси..... 8) 8)
П.С Финал Челси - Юнайтед в Атина би било хубаво нещо..... :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3