Цитат:
Най обичам, когато говорейки за нас, описвате себе си. Били сме ходели само като побеждаваме...не знам в какъв свят живееш, честно. Няма проблем де, кажи ми как сте били 38 000 срещу Динамо и успокой бедната си душица. Иначе не бях на мача. Не знам това какво общо има.
Какво ми каза за Манчев...че първият му сезон в Лил бил силен. Това ли е предтекста да се викат играчи в национала?? Днеска се видяло, че отбора имал нужда от защитници. Да, бяхме зле с Илиян Стоянов и КИРИЛ КОТЕВ отзад....последният май беше ваш нали? Ако Мъри беше пуснал Иванов вместо него, пак щяхте да мрънкате...
Днес видимо в сектор Бееее хората бяха много по-малко...но това ти няма как да го знаеш,защото си бил пред шибаното си телевизорче и си удрял чикии,когато камерата е давала Стоилов или НСПП,нали?
Какво общо имало,че не си бил на мача...от какъв зор тогава ще даваш акъл и ще критикуваш играчите на ЦСКА и по-специално Иван Иванов?Но в България такива,като теб-бол.А именно бедните души,които чрез футбола и по-специално към някои от успелите играчи сипят псувни и ги обвиняват,че не били играели.
Ти нещастник такъв какво си направил за България,че да казваш какъв е бил Иван Иванов?
С какво си допринесъл ти за България?Военна служба отслужил ли си?Служил ли си въобще по някакъв начин на родината???
Защото той го е правил преди,но сега е видял,че има тенденционно отношение към него и не е приел поканата? Какъв си ти,че ще го критикуваш?Аз мога да ти кажа...ти си едно форумно мишле,което в себе си таи много злоба.Такива като теб,като им кажеш да се видите и да ти каже тези неща лице в лице ще се покрие,като плъх какъвто всъщност си ти!!!
И хората те питат...защо тогава за малката перука не се изписаха толкова неща,колкото за Иван Иванов???