ники написа:
Абе, пич, националният ни е пародия във всяко едно отношение. То не бяха мениджърски интереси, не бяха малоумни треньори, не бяха вътрешни драми. Перуката с безпределната си наглост даде такъв мощен тласък надолу, че скоро нормален футбол на национално ниво няма да видим. В началото и аз не подкрепях на Бербо решението, ама ми стана ясно. Има си хас да остане.
Да, да, да. Съгласен с първата част. Но тогава дай да го закриваме направо...
WeeDichou написа:
Бе пак не разбирам...как така някой човек трябва да се чувства длъжен на вас...поради каква причина ?!
Храни ли ли сте го ?! Пари ли сте му давали ?!
....че, видиш ли, тука да се съберем и да решим...добре ли е или не е добре, че се е отказал от национала...
Футболистите са наемници...а играят в национала, като имат интерес от това...
...видиш ли, някой да вземе да си рискува хилядите евра заплата с някаква контузия, за да потичва по Панчарево...
Няма такова нещо като патриотизъм, любов към народа и т.н. като става дума за национала...
...согурно Томашич, Вагнер и прочие са станали убедени българи и затова научиха химна за 2 дни, а на третия го забравиха...
Ама не
трябва ... това казвам и аз. Лично мнение си е. От едната страна са Стилиян и Марто, който винаги играят надъхани за национала и очевидно се раздават, от другата страна е куклата Барби, който е решил да не се чувства длъжен. Затова първите двама винаги ще ги уважавам, дори единият да е червен, докато въпросният няма как да получи грам респект.