Cosa~Nostra написа:
ZdrafQueZzZz, ти каза следното:
Цитат:
Цялата радост идва от там, че за момента се представяме по-добре от Левски.
, с което сам потвърждаваш тезата, че най-големият ви успех е нашият неуспех.
Да, казала съм вече сто пъти, в момента Левски не играе добре.
Но миналата година, която беше най-успешната в клубната ни история, въобще не съм се занимавала с вас и вашите неуспехи. Радвах си се първо на пробива за Купата на УЕФА, после и на влизането в ШЛ.
Не ме е срам ни най-малко от 6-те загуби, защото не са били от кой да е, а от шампионите на Англия, Испания и Германия. Нямаме вина, че още при първото ни влизане в групите се натъкнахме на най-чудовищните съперници. Сигурна съм, че който и друг отбор да беше на мястото на Левски, го чакаше същото.
Много по-сладко е да се радваш на успехите на своя отбор, отколкото на неуспехите на противника. В тоя ред на мисли - гледайте си вашия отбор и толкова.

Съгласен съм с теб за трудните съперници, но не бяха и спестени коментари от сорта, че Левски ще завършат трети с поне хикс в Бремен и три точки в София. Искам да съм неутрален, ама у всички левскари има една нечовешка наглост, която ме вбесява. Слезте на земята бе, хора. Колкото до пробива в купата на УЕФА, там имаше доста фактори, които спомогнаха и най-вече факторът, че обстоятелствата се стекоха благоприятно след като Левски почиваше в първия кръг. Веднага давам пример: Гол след изтичането на продължението с/у Динамо Букурещ, протоколен мач за Олимпик (М) на картофената нива (ст. Георги Аспарухов). После мач с изпадналият от ШЛ Артмедия, който през зимната пауза разпродаде 3-4 от звездите си, последва мач с/у борещият се за изпадане и играещ с 7-8 момчета от младежкия отбор Удинезе, за да се стигне до мачовете с Шалке, където по стар роден обичай съдията беше виновен. Това което направи Левски наистина е значимо, но както виждате има много фактори. Не отричам успехите на сините, тъй като може би това ще си остане златната страница в историята на клуба, но не го сравнявайте с грандиозен успех все едно е спечелен европейски трофей.
П.С. Нещо много важно - НЕ съм от ЦСКА !