Сравнително слаб мач за нас, но с оглед на ситуацията в последните седмици, пак играхме на някакво средно ниво. Пък и в случая най-важен е резултатът.
Относно съдийството искам само да споделя, че въпросният съдия ни е рязал брутално поне 3-4 мача, последният от които беше миналия сезон, когато ни лиши от победата на Герена срещу Литекс, а това оказа въздействие впоследствие и върху крайното класиране за първото място, но здраве да е, има далеч по-важни неща от призове и купи (поне за някои)

... тези неща май лесно се забравят, когато е удобно. Въпросният съдия отдавна е известно, че е фирмен съдия на Литекс, а в конкретния случай Литекс имат интерес да губим точки, да добавим и това, че е червен юноша....
Относно "скандалните" му отсъждания - гледах мача и на запис тези дни и единствено за излязлата топка в аут малко преди гола ни и несвирения фал срещу Бавдаловски наистина бяха отсъдени неправилно... За дузпите простоооо
И как пък не се намери един нормален човек в този клуб, който веднъж да каже - да поемам вината върху себе си, понякога се случва и да загубиш или нещо от по-достойните футболни клишета вместо директиви, съдиите, тъмно синьото БФС, титлата от 2006, първия уреден мач в България

, заговора и синята галактика
На мен еуфорията от победата сравнително бързо ми мина, защото съм се нагледал на какви ли не битки в дербито, серии от по 9 поредни спечелени мача,, разгроми, петорки и така нататък, тъй че победи с по един, два гола разлика отдавна не ми правят особено впечатление (за разлика от противополжния лагер)
Но като гледам какъв рев и вой предизвиква, май ще да е била от по-голямо значение тази победа