Какво правят всички останали селекционери в отборите, които изброих по-горе ?!
Искаш аргументи? Не исках да навлизам в подробности, но няма проблем. Както бях казал, най-лесното е да се критикува след такъв мач, но щом държиш...
На Уебмли в 3-тата минута гол пуска ли се ?! Нещо, домакински натиск да е чувал Мъри? Да е чувал, че отбора гост е хубаво да "убие" ентусиазма със бавна, затворена игра, множество фаулове в центъра на терена, концентрирана игра в защита и т.н.
При нападение Дефо/Рууни/Уолкът/Милнър разчитаме само защитата да се справи,а ? Къде и кои бяха опорните халфове и защо ги нямаше при контрите на англичаните? Като се играе 4-5-1 се оставя човек (anchor man) който седи между защитата и халфовата линия и НЕ помага на отбора в граденето на атаки, не се впуска напред ИЗОБЩО. Holding Midfielder ...
С каква схема изобщо играхме на Уембли? Чавдар Янков дясно крило ли игра

Мартин Петров, Ивелин Попов, Божинов, Чавдар Янков и той напреде... Стилянката и Пелето - изобщо знаеха ли кой трябва да седи по-близо до защитата, кой да търси топката да организира играта, кой да се впуска като загубен в атаките на нашите ?
Един път искам да видя Мъри да запази резултат. За 10 минути поне. Да затвори някой мач в края примерно - 80-та минута... но не. България излиза да се надиграва с Англия, досущ като Левски с Барса на Ноу Камп. Резултатът беше същият. Да, голът в 3-тата минута обърка сериозно сметките, но контри 3-ма на 2-ма в 50+ минута при 1:0 някак не ми харесаха.
И да, защо бай ви Живко играе на левия бек, като е с десен крак? Ами, за да влизал навътре в наказателното поле при дрибъл, както беше споменал веднъж Мъри. Срещу Англия ли бе ?

А защо като Манолев беше неориентиран до нема и къде, Минев (ляв бек) замени него и не си смениха позициите със Живко? И т.н....
Че нямаме класа да очакваме нещо от Англия, нямаме. Но някои национални отбори компенсират това с тактическа грамотност, енергия, хъс, себераздаване, мотивация... поне част от тези неща в повечето случаи са заслуга на треньора. Аз поне видях абсолютен хаос на всякакви нива в отбора.
А никой друг от изброените не би отнесъл 4-ка на Уембли. Така мисля аз. Видях много слаба Англия и много слаба България.
Noctis, кажи ми къде е ролята на треньора в един подобен двубой?