Дата и час: 20 Яну 2026, 15:09

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2006, 20:09 
Волтрон!
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Joker написа:
Е, на Уефски и на Цецека сме виждали и доста повече бутане, дърпане, стискане и скръцане със зъби... :lol:

Аз (може малко да ми е пристрастно мнението) лично се сещам само два мача, в които съдията нагло подпря ЦСКА срещу Ботев (макар първо да съм цесекар, а после за Ботев) - първия беше при победата 2:1 за ЦСКА преди 6 години, когато Видолов откри за Ботев, а после ЦСКА обърнаха (стана супердерби, Ботев тогава бяха в страхотна серия от победи и газеха наред - още не се усещаше пагубното влияние на Митко). Вторият беше когато Ботев биха ЦСКА с 3:1 и съдията свири 2 дузпи за ЦСКА и двете Гъргоров ги изтърва...леле тогава не знаех да се радвам ли или да плача - накрая реших да го псувам тоя запъртък, че то две дузпи да биеш на тоя шопар Лелчо (аз съм на мнение, че тоя не е вратар) и двете да ги изпуснеш - това е пълна плостотия. А за мачовете с Левски - сещам се Левски бяха вече станали теоретично шампиони, спечелиха купата (биха Нафтекс в Пловдив на финала - мач, посетен от агитки на 5 различни отбора) и играеха последен кръг с Ботев и кво става - Гонзо раздава лакти и 1:0, Гонзо чупи крака - няма дузпа, Иванков чупи крака - няма дузпа, Марков подава с ръка - 2:0, добре, че накрая Армандо вкара дузпа за Ботев, та ги отсрами...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2006, 21:57 
Постоянно присъствие
Аватар

Е на тоя мач пък не тябваше да падаме...така де, на споменатия Ботев - Левски.... Пак щяхме да си изпаднем, ама поне да бяхме били...
А като бихме ЦСКА 3:1 - ей за такива мачове си струва да се ходи по стадионите. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2006, 11:13 
Легендарен флуудър

:lol: Били сме ги, бием ги и пак ще ги бием! :lol:
САМО БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2006, 15:13 
В началото бе словото
Аватар

Ей никой да не бара Лилчо. Може и да е извънгабаритен, ама по-добър нямаме засега. Как се гавреше с феновете на Локото - нема друг такъв.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 17:38 
Постоянно присъствие
Аватар

В контролна среща отборът на Спартак (Пловдив) разгроми тима на Локомотив (Пловдив) с 5:2.

Кризата на Локото явно се задълбочава, а поредната смяна на треньора не знам дали беше в подходящ момент. Те още като уволниха Ераносян сбъркаха според мен, ама....тяхна си работа...

Аз и за Ясен не бях съгласна, че го махнаха...ама айде, дано за добро да е :)
То всъщност както сме тръгнали (б.а. имам предвид Ботев) - 7 точки от 4 кръга, може и да задържим средата на таблицата. То преди 7 точки имахме 4 кръга преди края на първенството :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 20:18 
Пишеща машина
Аватар

sunbreeze написа:
В контролна среща отборът на Спартак (Пловдив) разгроми тима на Локомотив (Пловдив) с 5:2.

Кризата на Локото явно се задълбочава, а поредната смяна на треньора не знам дали беше в подходящ момент. Те още като уволниха Ераносян сбъркаха според мен, ама....тяхна си работа...

Аз и за Ясен не бях съгласна, че го махнаха...ама айде, дано за добро да е :)
То всъщност както сме тръгнали (б.а. имам предвид Ботев) - 7 точки от 4 кръга, може и да задържим средата на таблицата. То преди 7 точки имахме 4 кръга преди края на първенството :lol:

Безспорна е кризата в Локо. Днес, когато разбрах за тоталния разгром над втородивизионния Спартак, просто......
Проблемите в отбора са явни.
Шампионите на България...... сега са принудени да гледат как отбора, е изправен през невероятна криза. Което е добре за нас- Ботивистите:)))))))
И въпреки всичко, ако Локомотив не подобрят играта си, дербито Ботев - Локо :) ще стане абсолютно безинтересно. Тъй като само ще ги бием:))))))))))

А честно казано аз обожавам да ходя на Пловдивското дерби, защото тръпката е невероятна.

Сега остава да се надяваме, че черно-белите ще се справят с проблемите си и ще се върне интригата в играта:)

А до тогава......... Само Ботев:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 20:28 
Волтрон!
Аватар

Ей, само как се изкефих като гледах как Спартак сгазиха Докото - напълниха ми душата двойно, защото като малък бях голям фен на Спартак....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6