Върнах се.Тъй...
На камел мога само да кажа - бегло се познаваме, но поне от 1вите ми впечатления не мисля, че си струва да се занимаваш с Бетон.Далеч под нивото ти е, май говорихме за нещо подобно онзи път

Сега Бетона.Май речника ми е беден да го опиша това момче.Само да уточня за протокола - аз съм говедо.Тъй де - левскар.И много мразя да ми обиждат обор....отбора де.
Бетоне, първо да те репликирам тук, а не в темата на Добреф(елементарно уважение към човек, който не познавам, но вероятно е свестен).Ти си последният, който ще ми говори за подмазване.Защото ако тук си голямата работа, много отворен и т.н., то на живо само дето не се пребиваш да се хилиш като ряпа срещу мен и да си безкрайно учтив.Това му викам лицемерие.И подмазване.
Уви, с тъпи селски бекове като теб не желая да комуникирам, та прави същото като мен - подминавам те като колец.Дръвче.Ти, заедно с още един потребител, много отдавна се оливате в тоя форум и си мислите, че селяндурщината и комплексарщината ви ще бъде търпяна.Ако другите имат безкрайното търпение и желание - аз пък не.Така че - довиждане.Оттук нататък(ако не бъдеш баннат преди това) смятай, че всяко твое мнение, което засека в Спорт ще бъде трито.Един месец.Както казах, когато получих правата - или ще спорите като хора, или ще се отнасят с вас като добитък.Ти засега предпочиташ второто.А теориите на конспирацията може да си ги завреш в чорапките, които вдигаш почти до коляно.Ще се намери място.
П.П.Искрено се надявам Ангел Бончев да се оправи - няма значение каква му е клубната принадлежност, важното е, че всички сме хора.Дано и жена му бъде намерена, защото разбрах, че са я отвлекли, докато е плащала откупа.Мутренска държава бяхме, мутренска си останахме....