Дата и час: 18 Яну 2026, 21:52

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Верен ли е този слух?
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2004, 14:53 
Вярно ли е, че за да може човек да запише магистратура, трябва да е практикувал някакъв спорт по време на следването?! Става въпрос за факултет, в който спортът не е задължителен - ФКНФ... Благодаря ви предварително за инфото!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2004, 18:38 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Трябва да имаш достатъчно кредити, които да идват от спорт в рамките на ученето ти за бакалавър. Можеш да си ги набавиш както решиш и когато решиш. Има някои спортове, които се водят - ходиш 1 година, взимаш кредити като за 2, такова е катеренето и туризма, и други. Та, може да ходиш две години на такива, или четири години на друг, или пък две година на обикновен и една година на такъв 'двоен' спорт, и каквито комбинации измислиш. Това го научих днес.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2004, 18:52 
А това за студентите от всички курсове ли се отнася??? Аз като съм 3-ти курс сега какво, трябва да се бъхтя на някакви спортове изискващи неистови усилия, за да мога да запиша магистратура? И между другото знаеш ли дали това условие е поставено само за тези, желаещи да се възползват от държавна поръчка, или и за онези, които биха желали платено обучение?

Надявам се на отговор.... шокиран съм!!!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2004, 18:02 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Не се шашкай

Отнася се за тези, които са по кредитната система. Ти май че не си. Кредитната система не е ли от 2003?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2004, 18:16 
ооо, супер, страшно много ти благодаря за разясненията :) . Наистина не съм по кредитната система, така че... отдъхвам с облекчение. :D

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2004, 19:12 
Попълнихте ли в профила си специалност и курс
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Аз си мисля че им мина времето на слуховете. На мен ми се струва, че това е доста невероятно! Защото магистратурата си е нещо съвсем отделно от бакалавърското обучение. Можеш да си завършил където си искаш в България, когато си искаш (да речем преди 50 години, когато НЕ Е имало кредитни системи). Така че как ще ти искат спорт?!? Най-добре си попитаите в инспектората!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]