Дата и час: 19 Яну 2026, 05:52

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: България на Мондиал 2006
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2006, 10:58 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
:lol: Как смятате щеше да се представи бандата на Ицето, ако се беше класирала на Мондиала? Например ако бяхме излизли от квалификациите на мястото на...? :wink:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2006, 15:22 
Пишеща машина
Аватар

Как щеше да се справи-уместен въпрос,прилично смятам понеже има доста отбори под нашата класа и от нашата черга,като индивидуалности и дух.Иначе смятам проблемите в защита,разкъсаната връзка между защита и нападение отново щеше да ни създаде проблеми,убеден съм.Нямаме добри ляв и десен бек,но пък с един добър колектив и тази липса може да се превъзмогне.Като цяло,за треньора няма да говоря-факт е,че с голям треньор се постигат успехите.но несъмнено щяхме да сме стабилен отбор.Оптимист съм и за квалификацийте за Европейското..Радвам се за трансфера на Благо Георгиев в Цървена звезда (искаше ми се да е в Левски ама..)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2006, 21:18 
Волтрон!
Аватар

Ми да си представим че сме на мястото на Сърбия - щяхме да го отнесем от Холандия с 3-4 парцала, после още толкова и от Аржентина и накрая с никакво желание и паднало самочувствие щяхме да паднем и от Кот Д`Ивоар минимално, за да стане резила пълен.
Ако бяхме на мястото на Хърватска си представям следната картинка - падаме от Бързилия минимално с 3:0, после свършваме 1:1 Япония след гол в 90-та на Бербатов, а в мача с Австралия повеждаме с гол на Марто Петров, ама накрая те ни набутват 4 и пак си отиваме поживо-поздраво вкъщи.
Ако трябва да се поставим на мястото на шведите - мани, мани, тогава работата става мнооооого дебела.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2006, 21:26 
Легендарен флуудър
Аватар

В момента нямаме никакъв отбор за световно и добре, че не сме там. Единствената утеха, която ме кара да се развълнувам и разтреперя и ме прави горд, че съм българин са мачовете от `94 с автентичния им коментар - http://store3.data.bg/him/ Безценно....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2006, 13:06 
Легендарен флуудър

DobreFF написа:
Единствената утеха, която ме кара да се развълнувам и разтреперя и ме прави горд, че съм българин са мачовете от `94 с автентичния им коментар - http://store3.data.bg/him/ Безценно....

:oops: Ммда, това бе единственият път, когато подкрепях българския национален отбор, сигурно щото гледах Световното на брега на Охридското езеро и не вървеше да съм за друг пред заклетите "бугараши" от Охридско. Те милите, плакаха от кеф след победата над Гърция, над Аржентина, дори над Германия! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Съдийството на Мондиал 2006

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Спорт

Росен Тимчев

17

755