Дата и час: 16 Яну 2026, 17:29

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: "Форум СУ" остана трети в петстранен турнир
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 14:50 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
"Форума" приземен, възкръсва срещу "Археологията"
Добро съдийство за родните стандарти демонстрира Росен Тимчев

При доста странни условия и неясен регламент бе изигран турнир, в който участваха пет тима. Поради големия брой състезатели, "Форум СУ" бе разделен на два отделни отбора, но с потенциално равни възможности. Това, разбира се, не доведе до нищо ползотворно.
И двете формации - "Форум СУ" и втория тим - "33" инаксираха шокиращо големи загуби на старта. Първите загубиха с 3:6 от "Етнология 1", докато "33" бе разгромен от "Аякс" с 0:5.

Демотивирани, играчите на Форума прибегнаха до най-логичните действия - след като напуснаха някои играчи, редно бе двата тима да се обединят. Така и стана.

В следващия мач "Форум СУ" показа добре познатото лице на винаги борещ се за победа тим, но малшанс го лиши от победата отново срещу "Аякс". След едно попадение на тима от Ребърково и нелеп автогол на защитник от Форума, СУ върна един гол, дело на автора на този кратък репортаж, но радостта бе много кратка. Веднага след това "Аякс" вкара коженото кълбо за трети път във вратата на отличния както винаги Boromir.
След като всички се включиха в атака, в последните секунди на двубоя, резултатът стана малко по почетен - 2:3. За съжаление той се оказа и краен. Нова, трета загуба, на сметката на "Форум СУ".
Така, в последния двубой, най-вече за престиж, форумците си повъзвърнаха самочувствието след като победиха традиционния си противник от "Археология 1" с 4:3 с гол в самия край на мача, дело на Овермайнд.

---

Трябва да отчетем няколко факти и грешки:
Първо, занапред стана ясно, че тима на Форума няма бъдеще, ако се цепи на две. Единствено това може да стане, ако се определят "А" и "Б" отбори.
Второ, поздравления за новото ни попълнение в нападение Златко, който се включи много добре.
Трето, мисля че теренът на СМГ ще е далеч по-удачен за бъдещи сблъсъци.
Четвърто, Росен Тимчев има бъдеще като съдия ;).

Очакваме професионалния коментар и на DobreFF!!! :D

Последна промяна FeverNew на 14 Яну 2007, 19:50, променена общо 1 път

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: :)
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 15:21 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

Цитат:
Второ, поздравления за новото ни попълнение в нападение Златко, който се включи много добре.

10x ! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 15:23 
Пишете, о, братя
Аватар

Заслужено или незаслужено останахме 3-ти или 4-ти, незнам и аз. Общо взето малшанс в първите два мача. *** за игрището на 133-то, СМГ рулира. Искаме още един четиристранен турнир, за да покажен истинските си възможности :). Това обобщих аз (мързи ме да пиша повече )!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 15:39 
Легендарен флуудър
Аватар

Форума излезе достойно от турнира

Днес се проведе петстранния турнир под наслов "По-малко бира, повече спорт, но най-вече хубави фенки!" По предварителна заявка на състезанието трябваше да се явят 3 отбора. Вместо това имаше цели 5 тима, което промени тотално целия регламент и график. Спортно-техническата комисия реши да направи компромис и включи всички желаещи тимове. Регламентът не беше особено ясен, но все пак всеки отбор изигра по 3 мача. Перфектно ръководилият професионален рефер РОСЕН ТИМЧЕВ, създаде прекрасни условия за игра в спортсменски състезателен дух. За целия турнир беше показан само 1 жълт картон за грубо нарушение на Илиян, което, разбира се, беше неволно. Разделението на два форумни отбора се оказа пагубно и "форумците" трябва да си извадят изводите. Първоначалните загуби на двата форумски отбора отнеха шансовете им за класиране на финал. Решаващ се оказа мачът срещу АЯКС Ребърково, който беше нелепо загубен с 2-3. През това време археологията и етнологията записваха, както победи, така и загуби. Това направи ситуацията доста заплетена. В последният си мач обединеният отбор на Форума трябваше да играе за своето достойнство и естествено за бронзовите медали. Играта продължаваше да куца. Отборът постепенно започна да се сработва. Новото бразилско попълнение Златко Златиньо, притежаващо забележителна техника, се вписа доста успешно в колектива. Мачът с археологията беше едно своеобразно дерби. Всеизвестна е "враждата" между двата клуба. Археолозите откриха резултата. Форумците стигнаха до обрат 2-1. Последва изравнителен гол. В последните секунди на срещата Оувърмайнд забоде победното попадение след красива и бърза атака. Така форумците увенчаха третата си поредна победа над вечния враг Археология 1 и затвърдиха моментата си хегемония в дербито. :lol: Бронзовите медали не са особено задоловолителни за амбициите на тима. Но все пак представянето беше достойно. На ниво се представивиха Оувърмайнд, отбелязал феноменален гол с петичка, Златко Златиньо, Боромир, Гелето. Доста разочароващо бе представянето на Добрефф, който все пак заздрави защитата в последната среща, тъй като игра като либеро. Илиян също се представи доста слабо, като имаше нещастието да си отбележи автогол, но в крайна сметка изчисти играта си. За играч на турнира беше избран Аржентинеца, подвизаващ се в тима на етнолозите, който остана неуловим за противниковите бранители. Големи адмирации за арбитъра РОСЕН ТИМЧЕВ, който показа отлични умения и перфектна прецизност. Въпреки няколкото спорни положения, смятам че всеки е останал доволен от съдийството и ще поканим бъдещият международен рефер да свири отново нашите срещи. Финалният мач между Аякс Ребърково и Етнология завърши 0-0, при което последва изпълнение на дузпи. Ребърковци бяха по-точни и взеха трофея след 2-1. Честито на победителите! Благодаря и на многобройните фенове, изпълнили до краен предел "Ещадио сто тридесет и три додрагао".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 16:04 
Летящите Пръсти
Аватар

Цитат:
Доста разочароващо бе представянето на Добрефф, който все пак заздрави защитата в последната среща, тъй като игра като либеро.

Това не е така. Специално в последния мач си игра доста добре!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 16:15 
Proud and Noble Man
Аватар

Днес беше тежък ден... :roll:

Все едно е кое е мястото, играта ни не вървеше и откровено казано не бяхме на ниво :?

А на мене пък хич не ми вървеше... Мрън :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 16:27 
Легендарен флуудър
Аватар

Предлагам да се организира контрола със Скала (Бов). 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 16:49 
Proud and Noble Man
Аватар

А аз предлагам да решим кой на какъв пост ще играе и да го спазваме, за да играем по-организирано.

Не сме слаби като индивидуални качества, но колективът е доста хлабав, а това води до неприятности :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 16:53 
Живее, за да пише
Аватар

Поздравявам участниците за феърплея и усилията. Получиха се страхотни положения- за мен бе чест да реферирам такива срещи! Няма да коментирам положенията- отсъденото си е отсъдено.. безгрешни хора няма, придържах се максимално към правилника.
Благодаря за оценките за моята скромна личност! Агне не съм взимал :D за жалост :(
Категорично отхвърлям предложението за мач с Бов!!!!!! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 16:54 
Летящите Пръсти
Аватар

Oliver Kahn, a.k.a. Boromir написа:
А аз предлагам да решим кой на какъв пост ще играе и да го спазваме, за да играем по-организирано.

Не сме слаби като индивидуални качества, но колективът е доста хлабав, а това води до неприятности

Съгласен съм.
Отделно предложих, без никой да се сърди, и ако сте съгласни,
да определим "А" и "Б" отбор. Титулярен състав и резерви, които да влизат в първия тим, ако отсъства някои от титлярите.

Иначе за постовете - напишете предпочитан пост.

Зсега аз съм десен/централен защитник, но не и в ляво.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 16:55 
Proud and Noble Man
Аватар

Росен Тимчев написа:
Поздравявам участниците за феърплея и усилията. Получиха се страхотни положения- за мен бе чест да реферирам такива срещи! Няма да коментирам положенията- отсъденото си е отсъдено.. безгрешни хора няма, придържах се максимално към правилника.
Благодаря за оценките за моята скромна личност! Агне не съм взимал :D за жалост :(
Категорично отхвърлям предложението за мач с Бов!!!!!! :wink:

Всъщност наистина без теб нямаше да има толкова футболна атмосфера.
Само дето забрави да дадеш на Добрев червения картон :D

Стана много добре като цяло. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2007, 17:00 
Легендарен флуудър
Аватар

Така е, трябва да направим А и Б отбор. По-добрите в А, другите в Б. Няма място за сърдене. И на мен няма да ми е приятно, ако съм в Б отбора, но в крайна сметка добре да изберем най-добрите. Според мен Боромир е без коментар за там. За останалите трябва да се помисли трезво и без емоции.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Любимият ви форум излезе с гордост трети от Мегатурнира

в Новини

Бeтон

1

450

31 Мар 2007, 22:51

Tripio Преглежда последните мнения