Мисля, че дойде времето и за тая тема.
Нека в нея се включат
само капитаните и Росен Тимчев. Ясно е, че повече тимове едва ли ще се включат, но бройката все пак не е малка - 8 отбора. Идеята е да си определите място и час на среща в някоя бирария примерно и деветимата да определите регламента. Какво включва това?
-
формат на Мегатурнира - групи и елиминации, първенство всеки срещу всеки или някакви други идеи;
-
правилата за един двубой - колко ще е дълго полувремето; как ще се бие тъч; колко смени могат да се правят на мач; и
всички останали подробности от това естество;
- кога ще бъде теглен
жребия - кой с кого и как ще играе; дати, места и часове на сблъсъците, като трябва и двата отбора (представени от капитаните) от дадена среща да са постигнали консенсус по всички спорни моменти;
Вземете предвид по-горните неща, защото според мен това е основното. На място вероятно ще изясните и някои други фактори, но аз сега за тези се сещам. Очаквам да проявите сериозност и всичко това да го изясните.
Освен това има и някои допълнителни, не чак толкова важни неща:
- кои медии ще акредитираме; ще пускаме ли камери на "кАнал 3" или ще наложим медийно ембарго?;
- колко ще струва билета за един мач или ще има свободен вход за феновете?;
- кои ще са официалните гости в ложата? мисля, че Славков задължително трябва да присъства. Преди малко ми звънна и Венци Стефанов - прездиента на "Славия", каза че както винаги ще иска играчи на свободен трансфер и ще дойде да гледа срещата;
- мажоретките? те къде са?