DobreFF написа:
Зенга, не знам какво толкова си се разпалил и какво очакваш от нас! Надявам се не очакваш от мен да спя всеки ден на игрището, за да го пазя. За каква организация изобщо говориш, ако вие самите не сте организирани. Разбери, че не може в такъм турнир всичко на готово да ви се даде. Игрища в София, дал Господ. Това,че не сте проявили инициатива да изиграете мдяяача си, е лично ваш проблем. От нас каквото се е изисквало сме го направили. Много правилно са казали хората над мен. Щом искате осигурено на 100% игрище - отивате си на Спортна София - плащате и играете. Нали не очакваш с настоящите финанси (то всъщност няма финанси за тези неща, има само за наградния фонд) да ти уредим всичко. Незнам какво извинение си тръгнал да искаш от РОСЕН ТИМЧЕВ. Човекът се е съгласил напълно на доброволни начала да реферира срещи от турнира, като за това не иска дори и 1 лев. Явно не си запознат колко взимат реферите за среща на подобни турнирчета. Не ми се говори повече, че се ядосах. Няма да се молим да се върнете в турнира. Щом наистина имате боеспособен отбор играйте и бъдете мъже докрай. Всички отбори са поставени в равни условия и не си мислете,че по някакъв начин сте ощетени.

Kakvo se palite vie?
Vie bqhte li tam da vidite dali ne proqvihme iniciativnost?
Proqvihme, ta daje i pri polojenie che nqmashe refer, che edin ot nashte se otkaza i trygnahme da tyrsime igrishte 6 choveka + drugiq otbor.
Evala im pravq na tqh che pone bqha gotovi na kompromis, no togava puk chast ot tehniq otbor ne mojeha da doidat i gi chakahme poveche ot polovin chast na novoto igrishte - na shipka. Togava nervite ni ne izdyrjaha i poradi slujebna angajiranost oshte dvama ot nashite se preoblqkoha i trygnaha.
Ako si mislite che proqvqvam izlishni pretencii i iskam moq otbor da e nad drugite, moga da vi kaja che ne bqhte na situaciatq, za da komentirate. A fakta che go pravite govori za niska kultura i drebno zaqjdane.
Kakto i da e, ne sym syglasen da me uprekvate men za tova che taka se poluchi - Nie napravihme vsichko vyzmojno da igraem.
I vyrha na naglostta timcheva e da premestva macha kogato toi si reshava, za dnes, nedelq, primerno, bez da se dopita do nashiq otbor.
E, nqma kak da stane...