Дата и час: 17 Яну 2026, 10:03

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Форума стартира в стил Левски - Черноморец
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 11:57 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Форум СУ - Форум Берое 8:1!!! :wink:
Голмайстори за Форум СУ:
Златиньо (4)
Марио (2)
ДобреФФ (1)
Пешо (1)

Очаквайте подробности!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 12:49 
Драскач
Аватар

Йееееее! Бравоооооо!!!!!!!!!! :cheers: :cheers: :cheers:

Ставам все по-вярна фенка на отбора (макар и само от разстояние поради тъпи ангажименти като работа например)!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 13:01 
Легендарен флуудър
Аватар

подробностите са че Форум Берое участваха в срещата с 3-ма от играчите си :) и понеже всички бяхме се надъхали за футбол, решихме вместо служебна загуба 3:0 да пуснем резервите да играят за противника. т.е. това бяхме аз, Любо (Bludgeon) и Дидоо. все пак така сформираният отбор беше с човек по-малко на терена, играта ни беше доста хаотична, нямахме защита (главно заради неразбирателство между играчи, които се виждат за пръв път :)), а пък към края вече нямахме сили.

много съм доволен от играта на моя (официалния) отбор - Форум СУ. момчетата просто бяха навсякъде. гръбнакът на отбора беше известното от първите ни тренировки "каре" - Марио, Пешо, Ангел и Любо (Клямба) - на върха на атаката както винаги играеше Златко, а в защита ДобреФФ записа доста стабилни намеси. вратарят Боромир беше практически непробиваем (дори хвана случайния ми прехвърлящ удар, който се оказа доста коварен), единственият гол който допусна беше в ситуация с 2-ма играчи срещу него.

съдийството беше на ниво, имаше един отменен гол за отбора на Форум СУ (Росен просто беше далеч и под кофти ъгъл, предполагам че не е видял добре ситуацията) и тук-там по някой грешен тъч, ама все пак и съдиите са хора :)

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 13:12 
Летящите Пръсти
Аватар

Поздравявам отново Росен Тимчев, човекът си се справи много добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 13:19 
Живее, за да пише
Аватар

Поднасям извинения за незачетеното попадение, много бързо тупна, без мрежа е адски трудно да се види :oops: Бях в лоша позиция. Грешката си е грешка :!: СК ще я отбележи и предполагам няма да получа мач другия кръг :D Убеден съм обаче, че колегите ми ще се справят отлично!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 13:19 
Пишете, о, братя
Аватар

Адмирации за играта на форум СУ :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 14:43 
Легендарен флуудър
Аватар

Форум СУ разгроми с 8:1 Форум Берое във форумското дерби от 1 кръг на Мегатурнира! Първоначално играчите на Форум Берое не успяха да съберат минимума от 4 души и форумците СУ проявиха феърплей и предоставиха по взаимно съгласие 3-ма свои футболисти. Мачът започна с превъзходство на Форум СУ, които започнаха с атаките още от първите минути. С добра игра се отличиха Златиньо, който отбеляза 4 гола, но изпусна дузпа, Марио, който игра добре в офанзивен план, Ники със стабилни намеси на вратата. В защитното звено на тима добре оперираха Гелето и Клямбата. На нов пост игра Добрефф, който също заздрави дефанзивната формация. Пешо се представи под обичайното си високо ниво, но въпреки това показа завидна класа и реализира едно от попаденията. В последните 10-тина минути последва отпускане в редиците на тима, всеки се впусна в нападение и защитата отслабна, което доведе до почетното попадение за беройци. До края на срещата до нови голове не се стигна. Форум СУ са доволни от успеха. След срещата капитанът на тима заяви:
- Изключително съм щастлив от този убедителен резултат. Това е най-голямата победа в историята на Форума. Започваме добре турнира с 3 ценни точки. Сега важното е Батак да размислят и да изиграем мачовете си в пълен състав на групата. След тази победа Форум СУ ще се бори за първото място в група Б. Въпреки осемте гола, имам забележка към играта на някои хора или по-скоро към несериозното им отношение в определени моменти. Въпреки 4-те си гола, ще поговоря малко със Златиньо, защото в първите 50 минути от мача не се прибра в нашата половина. Това, разбира се, са градивни критики за доброто на тима. Като цяло поздравявам момчетата за храбрата игра!

Добромир Добрев, "7 дни спирт"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 14:48 
wild child
Аватар

Браво, момчета!!! :wav:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 15:04 
Драскач
Аватар

DobreFF написа:
Добромир Добрев, "7 дни спИрт"

:lol: Добрефф, това нарочно ли е или е печатна грешка? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 16:28 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

Ха... нека и аз хвърля малко светлина върху темата с т.нар. от капитана 50 минути :idea: През ЦЯЛОТО ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ при ВСЯКА атака на противника се прибирах в средата на терена, както беше заложено в тактическата ни схема за мача. Оттам започвах да пресирам Беройци, заедно с Пешо, който също доста често оставаше в предни позиции с мен. ДобреФФ доста пъти отиваше да се опитва да вземе топката от Берое докато те още започваха атаките си(противно на това, което трябваше да се прави) и аз само леко намекнах за тази неточност. Второто полувреме го започнах с 5 мин. закъснение просто защото НИКОЙ не се сети да ми каже, че мачът е подновен - дойде един приятел да ни гледа и седнахме на пейките да поговорим - отпред имаше некфи чички и въобще не видях, че втората половина е започнала... и всеки си играе и явно липсата ми не се усети от никой... както и да е. През първите 20-ина минути на 2-рата част е вярно, че не се връщах много много, НО САМ ЛИ БЯХ НАПРЕД? НЕЩО ОБЩО С ГОВОРЕНОТО ПРЕДИ МАЧА? НЕ!! Както и да е! Последните 10 минути от мача вече движение без топка НЯМАШЕ, като самият Добрефф също не се прибираше. Видял как стоят нещата се прибрах да играя в защита, с цел да помогна на Гелето, който беше останал сам отзад(ФивърНю да каже ако не съм прав).

Аре живи и здрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 20:39 
Proud and Noble Man
Аватар

Аз пък отдавам чест на съотборниците за чудесната игра през цялото време. Когато искаме - можем много. Другата седмица пак!!

Риспект и на съдиите за ентусиазма и стабилното ръководство. Допринесоха много за качеството на играта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 20:58 
Легендарен флуудър
Аватар

Златко, не си прав. Цялата втора част съм стоял отзад и гледах как ти, Пешо и Марио не минавахте централната линия в нашата половина. От това се стигна до 3-4 опасни атаки за Берое. Една от тях беше реализирана. Аз през цялото време стоях пред Боромир, можеш да го питаш. Накрая се ядосах, че подхождате несериозно и аз също излязах напред. Не го приемай, като упрек или обида. Приеми го като градивна критика, защото следващият мач, ако играем по този начин с 3-ма чисти нападатели ще берем многоооо ядове!!! А вместо да се палиш, прочети какво съм написал за теб в началото на коментара, а именно С добра игра се отличиха Златиньо, който отбеляза 4 гола...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 21:14 
Пишете, о, братя
Аватар

Абе, нали бихме ;-). Аз си признавам, че подходих доста несериозно към мача и се връщах само за да искам топката или да я изнасям. Освен това и обувките ми пречеха да се движа, като галоши бяха. Следващия мач имаме сериозен противник и няма да има подценяване.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 21:17 
Постоянно присъствие

ееее то и Левски ще бият барса с 8:1 ако на вратата на барселона е Петков и защитата на барса е от Левски ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 21:24 
Легендарен флуудър
Аватар

Хехе мерси, че ни сравняваш с Барса :lol: :lol:

:occasion5:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща