Росен Тимчев написа:
Никакъв проблем, приятелю! Смятай ме отписан- но пак ви казвам, носих си отговорност за решенията като мъж, не се криех по терена, не мрънках и си спазвах нарядите! Това ми е достатъчно.. не съм лигльо като други хора. Не сте дораснали явно да спазвате елементарни правила :wink:
Росене, имаш моите уважения за ентусиазма да бъдеш част от този турнир и да ръководиш срещи съвсем доброволно. Определено наличието на съдии, които ти осигури, беше нужно!
Това обаче, не променя факта, че направи много грешки на полуфинала с Културология. Не съм се криел и дори след мача изразих недоволството си от съдийството

.
Наистина си нужен на турнира, може би и на следващите такива.Знам, че не е лесно да си съдия, но поне като ще свириш, свири по правилата. Не се опитвай да угаждаш на двата отбора, така че да изравниш ситуацията на терена!
Една конструктивна забележка - дори и децата вече знаят, че не всяка игра с ръка е фаул, в случая дузпа. Затова правилата на играта не са кристално ясни, а са оставени да се тълкуват от съдиите. Ти така си преценил, свирил си го, но как па целия стадион(60 човека) беше на друго мнение. На всичкото отгоре, ситуацията беше в ключов момент. Ти дори не си призна грешката след мача, а продължи да се държиш се едно си мегасвръх супер съдия, егаси мъжкото поведение на интелигентен човек?
Айде стига толкова съм те поучавал, че май се взех мн на сериозно.

.Ясно ми е, че и ти вмомента изучаваш съдийския занаят, така че мога да ти пожелая успех, и по-малко грешки в бъдеще