Дата и час: 18 Яну 2026, 21:52

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 74 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Предложение за кънки на лед
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2005, 21:03 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Напоследък забелязвам голям интерес на много мои познати, учещи в СУ, към фигурното пързаляне. Така като се предлагат като спорт ски на Семково, защо да не се включи и това като алтернативен спорт. Наистина проблема с база е малко сложен, но не мисля, че Зимния Дворец например, би си отказал малко реклама с такива видни спортисти като нас :lol: :lol: :lol: Какво мислите по този въпрос?За, против, предложения?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 20:38 
В началото бе словото
Аватар

Аз съм с две ръце ЗА!За мен фигурното пързаляне винаги е бил един от най-красивите и изящни спортове,ако имаше къде веднага бих се записала :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 21:21 
Паисий
Аватар

ми да супер, малко кънки на лед :arrow: тук-там някоя синина и мнооооого весело настроение :lol: виж трудно ще го докарам до фигурно, ама пързаляне ще има...... :lol: :P ....само да не ни изпързалят :lol: :P 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 22:06 
Легендарен флуудър
Аватар

тралала, вчера ме видя на какво приличам от пързаляне :P целия съм издран, и тва само от 1 каране - е верно че бях с къси панталони и къс ръкав, ама пак си е опасно ако не внимаваш :?

за фигурното пързаляне не съм много съгласен, защото не е за всеки. там трябва изключителна гъвкавост, грация в движенията,.. знаете за какво говоря. гледал съм тренировки на фигуристите в зимния и да си призная, мъжете фигуристи изглеждат много смешно - не ме разбирайте погрешно, пичове са, ама просто стилът на каране ми е странен.. може би просто защото все карам в компанията на хокеисти и такива, които тренират шорт-трек :?

та идеята ми е спортът да е просто "кънки на лед", без специализация във фигурното пързаляне или в някой друг спорт върху лед. защо ли? първо, защото (както споменах) фигурното пързаляне не е за всеки.. хокеят също. и второ - защото за тва време, за тия минимални часове спорт като дисциплина в СУ, просто трудно ще се научите на нещо повече от обикновено каране (тва естествено при положение че не сте се качвали преди това). аз лично карам редовно от 3-4 сезона и не съм научил кой знае какво.

мисля че с базата ще имаме проблем обаче. за ските не е толкова тежко, щото имаме доста курорти.. пързалките в софия са само 2 - Зимния Дворец и Славия. не знам как стоят нещата на Славия, но в Зимния тренират 2 хокейни клуба - със всичките им там възрастови категории тва са 6 отбора, ако не се лъжа. плюс това има тренировки по фигурно пързаляне, шорт-трек и кърлинг - поне миналата година имаше, сега не знам как е. но ще проверя - утре вечер се надявам да имам някаква по-сигурна информация от първоизточника. а, и само да спомена че реклама на Зимния не му трябва - просто наема на пързалката е около 120 кинта на час.. ако прибавим и наема за кънки (предполагам не ви се дават по 60-70 кинта, което е минималната цена на едни що-годе нормални кънки 2-ра ръка) става скъпичко :?

ами това е от мен засега, само искам да завърша с една обява по темата:

ВСЕКИ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА БЕЗ ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК В ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ ИМА ПЪРЗАЛКА ОТ 18:30. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ - ЧАС И ПОЛОВИНА, ЦЕНА - 3ЛВ ВХОД И 2ЛВ НАЕМ НА КЪНКИ.

аз съм там поне по 2-3 пъти на седмица (ако има кинти съм всеки ден :D )

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 22:14 
Драскач
Аватар

Трипио,съгласна съм с теб :)
април месец за 1 път стъпих на пързалката в зимния и направо не ми се излизаше след 2-3 часово лудо пързаляне :lol: икато се върна в софия през октомври определено смятам честичко да съм там, хайде ако се съберем доста фенове на кънките, да си правим там среща на форума и да се забавляваме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 22:18 
В началото бе словото
Аватар

10Х за обявата,Tripio!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 22:19 
Легендарен флуудър
Аватар

ами тя мойта обява е нещо като покана за всеки желаещ.. ако ви се идва, драснете ЛС и ще се разберем за някой определен ден.. или просто се оглеждайте за русото момче от аватара ми, обикновено с едно червено яке карам.. и карам доста бясно, нищо че падам често :P

@Лисичка: в Зимния (а може и на Славия) има тренировъчни групи по фигурно пързаляне, ако си заинтересована мога да ти потърся повече инфо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 23:11 
В началото бе словото
Аватар

Tripio,ще съм ти много благодарна наистина ако можеш да потърсиш малко повече инфо за тези групи :D След месец си идвам пак в София и също ще поразузная как стоят нещата,мисля че ще е полезно за доста хора!Айде до писане :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 23:26 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Лелел,Трипио, айде след сватбата да ме водиш!Аз само веднъж съм ходила, ама беше убиващо от смях, пък сега нямам пукнат лев :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 23:29 
В началото бе словото
Аватар

Аз лично бих допълнил към спортовете картинга. Уникален спорт , изискващ добра физическа подготовка , бърза реакция и мисъл. Сигурен съм , че много хора ще кажат " Как пък се наторва човек от тоя картинг". Няма да се впускам в подробности но ще кажа , че след половин часово каране на следващия ден имах мускулна треска на абсолютно всички мускули.Плюс това по време на каране пулса достига до 200 удара в минута(говоря за профисионалисти) , което е достатъчно показателно за натоварванията на тялото.
Предполагам , че много хора биха се записали на този спорт стига той да присъства в списъците.Бази има достатъчно Дунев , Бенковски , Красна поляна , Битака , Пол - позишън и т.н. Екипировка има навсякъде по пистите , говоря предимно за каски.
Единствения минус са парите , защото моторните спортове са едни от най-скъпите спортове , на пък гледам в списъците има тенис и ски а те не са по - евтини.
Съветвам хората , от които зависи решението за добавянето на нови спортове, да преосмислят значението на тепърва популяризираните спортове в България , да поразчупят малко програмата и заедно да влезем в 21 век.

Последна промяна kimito на 31 Авг 2005, 06:53, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 23:30 
Легендарен флуудър
Аватар

Крематори, няма проблем, само казваш кога.. препоръчвам да земеш и мъжа ти че там има някои.. свалячи.. поне да не ти досаждат ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2005, 06:14 
Драскач
Аватар

аа един въпрос....пързалката в Зимния винаги ли е отворена,имам предвид,и през лятото ли,защото бях чула, че през май месец я били затворили :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2005, 06:26 
Легендарен флуудър
Аватар

ами по принцип трябва да бачка от октомври до април.. обикновено я отварят ноември-декември, понеже замразяването е скъпо и нямат кинти.. ама тая година май ще има някакво състезание и затва работи от юли :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2005, 16:30 
В началото бе словото
Аватар

Tripio написа:
ами по принцип трябва да бачка от октомври до април.. обикновено я отварят ноември-декември, понеже замразяването е скъпо и нямат кинти.. ама тая година май ще има някакво състезание и затва работи от юли :D

работи ли ??? ужас !!! и аз да не знам :cry: !!! веднага се обаждам на една приятелка да ходим :angel8:
определено съм "за" включването на кънките на лед като алтернативен спорт...за съжаление обаче едва ли ще стане , защото ще им излезе много солено :( !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2005, 09:28 
DreamlesS
Аватар

Канките са мн хуваво нещо!!! Аз съм ЗА!!! Не знам кой и как решава за спортовете, но този определено допада на много хора :) В УНСС са го включили и много завиждам по това отношение на учащите там. Качвала съм се 2 пъти само, но беше мн забавно и съм решена да ходя редовно,ако има пари де.. :) Та.. да питам.. в момента работи ли да не се надъхвам напразно...?!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 74 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща