Дата и час: 17 Яну 2026, 09:49

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Културология шампиони в МЕГАТУРНИРА
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 16:34 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Днес се изиграха трите финални мача в Мегатурнира. Много съм доволен от всичко като футбол, дербита, организация и награждаване. Смятам, че въпреки разминаванията по време на турнира, всичко завърши по възможно най-добрия начин. Че и шампанско си пийнахме и се повеселихме. Но да започнем по реда си.

Първо се игра срещата Форуч Берое - Археология. Това беше директен сблъсък за 5-тото място в турнира. Аз реферирах двубоя или поне второто полувреме от него. Двата отбора бяха изключително равностойни и се получи много хубав мач. До последно резултата беше 5:5 (доста познат за турнира), но малко преди края Берое вкараха 6-ти гол. 3-минутното продължение се оказа недостатъчно за археолозите да се доберат до гол и така Беройци записаха победа и съответно заеха почетното 5-то място, въпреки загубите с 1:8 от Форум СУ и 1:7 от Етнология. Археологията също заслужават уважение, тъй като бяха много стабилен отбор, но нямаха никакъв шанс в мачовете. Доказателство за класата им беше победата с 5:0 над Математика, които се бориха за 1 място в група А.

Втората среща трябваше да определи бронзовите медалисти в турнира. Изправиха се старите познайници Форум СУ и Етнология. В първата среща между двата тима в груповата фаза на турнира резултатът беше 3:2 за Форум СУ. Сегадвубоят беше рефериран смятам много успешно от Стоянов. Форума традиционно поведе 2:0 и още по-традиционно допусна пълен обрат до 2:3. Форумци се върнаха в мача за 3:3. Малко преди края гол за Етнология. В тези минути отново се стигна до драма. Първо гол на Илиян беше отменен заради аут. Тук някъде мачът почти завърши, като отмененото попадение прекърши Форум СУ. В последните секунди обаче Гелето вкара безценен гол с глава и доведе мача до продължения. В тях двата отбора се бориха като спартанци, но гол така и не падна. Стигна се до изпълнение на дузпи, където Форумците бяха по-точни и победиха с 3:1. Така купата за 3-то място заслужено остана във Форума.

Дойде и време за финалния мач. Културология - Информатика. Изключително голямо дерби и футбол от висока класа. Като доказателство за равностойността на отборите и този мач завърши на равно. В последните секунди на мача Информатика изравни за 2:2. В продълженията на мача не се стигна до гол, подобно на мача за 3-то място. При дузпите резултатът бе 3:1 за Културолозите и така те триумфираха на върха. Финалната среща беше ръководена от Росен Тимчев, който дойде на мача с Лексус. 8)

Дойде време и за най-сладката част от турнира. Кратка реч на моя милост, няколко думи от Тимчев и награждаване. Първо Делян получи купата си за голмайстор на турнира. По всеобщо мнение той е и най-добър играч на турнира. Купата за 3-то място взехме ние от Форум СУ. Купата за второ място за Информатика. След това шампионите от културология получиха своите медали един по един и капитанът Аззаро вдигна голямата купа над главата си. Отвориха се няколко бутилки с шампанско и всички купи се напълниха. Най-радостното беше,че всички празнуваха заедно. Нямаше победители и победени. Шампионите от Културология направиха почетна обиколка на стадиона в НСА. Това е първият Мегатурнир, но със сигурност няма да е последният. Доволен съм от това, което се получи. Разбира се, не беше перфектно, но поне вече имаме опит и знаем как да организираме нещата следващия път. Честито на всички победители и изобщо на 7-те отбора, които играха до края в турнира. Ето и крайното класиране:

1. Културология
2. Информатика
3. Форум СУ
4. Етнология
5. Форум Берое
6. Археология
7. Математика
8. Батак (отказали се)

Радвам се, че ви познавам. До нови срещи. :wink:

Последна промяна DobreFF на 12 Юни 2007, 18:21, променена общо 2 пъти

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 16:45 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Всичко си беше супер. Цял един месец такива емоции не съм изживявал.
Последните мачове бяха показателни. Видя се, че всеки отбор можеше да бъде на местото на другия, напълно изравнени възможности и класи. Истински final four.

Продължения, дузпи... Какво повече?

Ако някой си мисли отстрани, че над 80 игрови минути и общо над час и 40 минути с почивките и дузпите си е ей тъй на работа... ами да си вземе мнението. Психическото натоварване си беше на мах. Всички вкусихме от това удоволствие, както накрая шампанското.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 16:48 
Легендарен флуудър
Аватар

Браво Илияне. Беше един от най-добрите в защитата ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 17:24 
От дъжд на вятър
Аватар

браво перфектен анализ :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 17:44 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Оооо, тука вече подгрявам, че за известно време отгрях.

Добрев само даде вълна на настроението с песни за душата от телефона си в .mid формат. :occasion9:
Аз продължавам с подобни. :headbang: Вече биричката върви, като съм на топличко. :wink:

Изнамерих едно старо парче, останало ми от купони разни на харда.
Лия - Ще те мачка

Припев:
Ай ле ле ле знай, че ще те мачка,
ай ле ле ле бетонобъркачка.

Ай ле ле ле ще те вкара в крачка,
ай ле ле ле ле бетонобъркач-каа.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 17:56 
Легендарен флуудър
Аватар

Искам да допълня, че най-големият герой днес е играчът от Форум СУ Златиньо. Момчето вчера се е зареждало за днешните финали с водка и бира и днес се е натровило. И е в токсикологията. Златко, желаем ти бързо оздравяване. Днес много ни липсваше. Духом беше с нас. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 17:59 
От дъжд на вятър
Аватар

в кръга на шегата ще кажа , като е в токсикологията да отскочи и за един преглед после до генекологията , за всеки случай :lol:

П.С. само присъствалите на полуфинала Културология-Форум СУ ще го разберат това :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 21:29 
В началото бе словото
Аватар

Като официялен фоторепортер назначен да отрази финала, бих казал, че награйдажането се получи много свестно и е документирано за поколенията с подобаващото качество!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2007, 22:16 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

Добрефф, мерси за милите думи! Стоянов - и генекологията и токсикологията съм ги издържал успешно и съм готов за нови подвизи :lol: Честито на всички печеливши от днешния ден :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2007, 09:21 
Паисий
Аватар

опа културолозите айде честито и да полеете победата подобаващо ;) след прекаранато нощ в пирогов и гипсирания ми крак мисля че скоро няма да съм на линия , но обещавам като се оправя да ви спретнем едно двубойче

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2007, 10:59 
Драскач
Аватар

Смешкооооооо какво си причини бе пиянде такова. Кажи кво ти каза чичко доктор, какво ти е на копитото? То и аз бях зле ама до два дни ще мога да ходя почти нормално за щастие. Ама сме инвалиди не е истина...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2007, 11:16 
Паисий
Аватар

ооо това за инвалидите със сигурност ... а инче съм си разтегнал някви сухожилия в коляното .. не е чак толкоз зле .. и сега съм с полугипс(шина) за 15 дена ... :) така че мисля ти по-бързо ще се справиш ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2007, 11:17 
Легендарен флуудър
Аватар

ee Веско, бива ли.. мноо кофти.. дано ти се оправи коляното за тия 15 дена

между другото, нали не са ти забранили да пиеш алкохол през това време? ;)

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2007, 11:24 
Паисий
Аватар

еми всъщност не са.. .ама не знам как точно ще го пия .. подскачайки на един крак предполагам :) не че ще ми пречи де ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2007, 12:57 
Пишете, о, братя
Аватар

Поздравления за "културните".Честита ви титла :wink:

П.П. Добрев, готви нов турнир до 1 месец, след Гергьовден всички ще сме на линия :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща