Някой дали му се намира нещо различно от байт - по надолу съм обяснил защо

@Fervourrr
Наистина не мога да те разбера... На колко 500 километра от софия си?! И това е максималното!!! Какво, не можеш да дойдеш с него?! Аз поне така бих направил, следкато си говорим за нямане на пари... Но както и да е... Вярно че ако е скапан байк ще умреш по пътя, 10 дни ще се влачиш... Всъщност хубав байк няма, но това е друга тема... Все пак не каза какво ти е колелото

Аз най много съм минавал 120 км без прекъсване - отне ми 6 часа, втпреки че го бях планирал за 4

Kато се има предвид че имах глупоста да тръгна точно по това време, на 40 градуса, 120 километраи дори вода не си бях взел... И като добавим че тръгнах точно на обяд... И все пак стигнах

Ситуацията беше точно същата, просто имах някаква работа и не можах да тръгна с другите с колата, а се разбрахме да дойда на другия ден с автобуса, но се оказа че нямам пари за това и просто отидох с колелото

Което беше един скапан Phoenix за 50 лева

Иначе "на харизен кон зъбите не се гледат", така че момичето поне с "крос номад" се уреди

Аз не бих го взел

Пеша ще ми е по лесно да стигна... И като стана дума, някой ако има някой запазен "Phoenix", който да не му трябва, че е най евтиното нещо което става за каране. Да се обажда

Или въобще каквото и да е колело, което не е "БАЙК". Просто обичам да карам бързо и затова мразя дебели гуми и каквито и да било излишни добавки по коелото, което освен че го забавят и го оскъпяват...
@HeyGod
Не знаех че в българия има таквиа екстри. Но все пак ако няма, какво пречи просто да си го качиш на влака. И между вагоните може да седи и в купето може да седи... Дори отгоре като багаж може да се монтира

Вече ако си имат някакви ограничения за размерите на багажа може и да се поразглоби малко, но не е като да няма начин!