Абе гледам че няма такава тема та реших да постна макар че вече първенството свърши. Ходих на доста мачове - нашите чесно казано не ми харесаха - мислех че имаме по добри баскетболистки, но все пак от 16 отбора 9 място... абе можешев и повече...
Да си призная моите фаворитки бяха српкините - още първеия път като ги гледах ми харесаха много, а феновете на баскета отлично знаят, че Сърбия са си световна сила. В груповата фаза мачкаха наред, загубиха само последния мач от Испания с 3 то4ки разлика... Но как се завъртяха нещата - на финала пак се срещнаха Сърбия и Испания. Бях се наточил за реванш - обаче тоя път испанките бяха беапелационни - 75-60

ама те имаха мощна агитка, която ги подкрепяше през целия турнир и испански флагове развяваха. А аз се ядосвах на србите как може тука са на две крачи пак нямаха нито един флаг, никъв фен, егаси - цял турнир май само аз ги подкрепях...
Въпреки загубения финал, според статистиката Сърбия са с най-добри показатели в турнира, а Испания са втори. Повече информация тук=>
http://bulgarianbasket.com/bg/teamstatsstats.php?leftmenu=1&order=eff&gender=6&...=2&m=5
А иначе се влюбих в ебда српска състезателка -Миляна Мушович - според мене тя беше най-добрата в српския отбор и въобще в турнира, с много хъс и професионализъм играеше - евала й правя. 3 сантиметра е по-ниска от мене

ето я =>