Дата и час: 16 Яну 2026, 16:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Баскет жени до 20 !!!
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 09:53 
Per noi niente e mai normale!
Аватар

Благодарил (а): 14 пъти.
Абе гледам че няма такава тема та реших да постна макар че вече първенството свърши. Ходих на доста мачове - нашите чесно казано не ми харесаха - мислех че имаме по добри баскетболистки, но все пак от 16 отбора 9 място... абе можешев и повече...

Да си призная моите фаворитки бяха српкините - още първеия път като ги гледах ми харесаха много, а феновете на баскета отлично знаят, че Сърбия са си световна сила. В груповата фаза мачкаха наред, загубиха само последния мач от Испания с 3 то4ки разлика... Но как се завъртяха нещата - на финала пак се срещнаха Сърбия и Испания. Бях се наточил за реванш - обаче тоя път испанките бяха беапелационни - 75-60 :( ама те имаха мощна агитка, която ги подкрепяше през целия турнир и испански флагове развяваха. А аз се ядосвах на србите как може тука са на две крачи пак нямаха нито един флаг, никъв фен, егаси - цял турнир май само аз ги подкрепях...

Въпреки загубения финал, според статистиката Сърбия са с най-добри показатели в турнира, а Испания са втори. Повече информация тук=>

http://bulgarianbasket.com/bg/teamstatsstats.php?leftmenu=1&order=eff&gender=6&...=2&m=5

А иначе се влюбих в ебда српска състезателка -Миляна Мушович - според мене тя беше най-добрата в српския отбор и въобще в турнира, с много хъс и професионализъм играеше - евала й правя. 3 сантиметра е по-ниска от мене :D 8) ето я =>

Изображение
Изображение

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 16:09 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Евала колега за темата, евала и за написаното. Сръбкинята си я бива... сладурана е, а фактът че играе баскет я прави още по-секси :) Жалкото в случая е че наще баскетболистки са красивици също (е не всички де :roll: ), но както за всичко в нашата родина не се отделя достатъчно внимание и средства, за някакво развитие. Но все пак 9 място от 16 не е чак толкова зле!
Още веднъж респект за теб!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 22:42 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Добре, след мача нещо не я ли зариби, да излезете, в някой як столичен клуб - това-онова... Аз ли да те уча как стават работите? Колко санта е над тебе? :lol: няма значение. За любовта няма пречки.

Ах, още ме е яд за вчерашните пичета от Симеоновския лифт. Бях ги свалил, ама се сам свалих от 123 заради шибаните контроли. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 22:56 
хромозоми XY
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Чудя се дали някой ден в България спортът ще стане държавна политика. Ние нямахме свестни възможности за развитие в тази област, но поне бъдещите поколения да имат. Трябва да има големи и оборудвани физкултурни салони в училищата (от чиито тавани не пада мазилка) и да се провеждат сериозни турнири по различните спортове. А не една година да има отбор, една година да няма, зависи как дойде... :evil: Ала бала

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]