|
За мое голямо съжаление не успях да го открия.
Значи, аз ще се опитам да обясня какво е моето положение, пък дано някой да знае какво трябва да се направи.
Миналата година ме приеха специалност Право, редовно обучение. Поради ред причини не успях да си взема изпитите по ОТП и Римско право през втория семестър и се наложи да прекъсна. Когато подавах молбата за прекъсване в администрацията на факултета там ми казаха, че си оставам същата група (16гр.) и че просто трябва да си издържа изпитите на редовната сесия с новите първокурсници. Допълнително трябвало да положа и изпит по Международни отношения, тъй като от тази година бил в програмата на първи курс. Този изпит си го взех.
Та сега моето питане е дали г-н Кьосев, ако той е асистент на 16-та група, ще има някакви допълнителни изисквания, предвид факта, че не съм посещавал упражненията при него. Т.е. дали ще имам някакъв проблем, ако се явя директно на самия изпит по ОТП на 19.06.
Най-добре би било ако някой може да ми каже кога и къде в действителност са упражненията на 16-та група по ОТП, за да мога лично да го попитам.
|