Дата и час: 21 Яну 2026, 13:08

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Започнахте ли да учите ?
МнениеПубликувано на: 03 Яну 2008, 00:06 
Sir Troll-a-lot
Аватар

Благодарил (а): 137 пъти.
lifeSux(svg); написа:

Това ми напомня на историята, която един колега разказа...

В училище, на контролно негов съученик предава бял лист, единствено със следното на него : "Дай Боже тройка!"
Следващия час му връщат контролното, а отдолу с червено написано "Дал Бог 2ка"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А песента си е класика :) :mrgreen:

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Яну 2008, 17:08 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Наближава сесията. Всичко баца на 6.
Утре остава последното контролно, че да идва сесията и всичко да се нарежда по местата. Предната седмица по Теория на числата супер гадно се изложих. Всичко реших, само че едната задача не я дочетох до края и забравих да препиша едни неща от черновата. Та вчера върна контролните асистентката и от 6 съм се спрял на 4.50. Понеже само 5 човека бяхме кандидати за освобождаване от писмената част на изпита, доцента смъкнал летвата от 5 на 4.50. Ама аз ще отида на писмен за 6. Защото с това мизерното 4.50 трудна работа да изкарам 6 за целия изпит. Не че не е невъзможно, ама с 6 от писмения по-така. :D За другите двама колеги с 4.50 не знам. Колежката с 5 си е доволна.
Сега на контролното по Геометрия 2 реших едната задача за криви. Ама по другата не бях чел. Кофтито е, че на първото контролно не отидох, защото ми се беше отворила една работа и не успях да седна да чета. Естествено сега нямах шанс за освобождаване (всъщност хората с потенциалната възможност бяха 4-ма, един колега не успя да реализира този потенциал :( ). Аз отидох колкото да реша задачата за криви, защото на изпита ще има такава. Като видях, че всичко ми е точно, се успокоих. Асистентката започна да ми обяснява - "аз на изпита не гледам контролните, колкото и да има преди това човек, няма проблем после да си научи за 6 и да му пиша..." На мен 3 ми стига перфектно по това гадното чудо Г2 и питам асистентката - "До втори февруари да спя ли спокойно, щом кривите ги решавам и третата задача ще е такава."
Тя - "Какви криви, какви трети задачи, вземете си една мадама и спете спокойно".

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ако това е рецепта за подготовка по Г2... по-скоро има някаква уловка :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2008, 00:01 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Още не съм започнал да уча :bom: :D ... А по Г2 това е уловката, както и за всеки друг изпит .
Иначе не може без "полят изпит - взет изпит" :drunken: :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2