Дата и час: 17 Яну 2026, 05:29

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Съвпадащи изпити през септември
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2009, 01:44 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
здравейте видях подобна тема но отговора в нея се отнася за миналата година така че реших да направя нова. имам 2 изпита за септември насрочени за еднакъв ден и час а не искам да пропускам нито един от двата. какво трябва да направя за да разбера има ли варианти за нови допълнителни дати

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Съвпадащи изпити през септември
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2009, 10:13 
Драска само дивани
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
efstratii написа:
здравейте видях подобна тема но отговора в нея се отнася за миналата година така че реших да направя нова. имам 2 изпита за септември насрочени за еднакъв ден и час а не искам да пропускам нито един от двата. какво трябва да направя за да разбера има ли варианти за нови допълнителни дати

1. Харесваш си единия
2. (по избор) свързваш се с изпитващия на другия изпит и му обясняваш ситуацията, питаш го кога ще бъде насрочен ликвидационния изпит при него. Това е опционално, може да не го правиш, но е добре преподавателя да е предупреден, че ще има човек, който да се яви на ликвидационната дата.
3. Отиваш си на изпита, който си си избрал на тази въпросната дата.
3.а) ако го вземеш, задължително гледай оценката да ти е нанесена в книжката и датата на изпита да се вижда, че е точно тази
3.б) ако не го вземеш, молиш преподавателя да ти подпише на една бележка, че си се явил на изпит при него. Не трябва да ти откаже
4. На "ликвидационната дата" отиваш с бележката или книжката при втория преподавател, и ако ти поиска доказателство, че заради изпит не си се явил на редовната дата на поправката, ги показваш. Възможно е и да не попита.

Забележка: аз съм правила нещо подобно не с дублиращи се дати, а с дати една след друга, като на първата изпита продължи безумно много. На следващата просто отидох при преподавателя и му обясних на какъв тежък изпит съм била предния ден и той каза, че няма нищо против да дойда на ликвидационната дата, нищо че де факто нямах основание да се явя. Тоест, ако преподавателя ти няма нищо против, можете да се разберете тихо и мирно за друга дата. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Изпитите през септември съвпадат, към кого да се обърна?

в ФМИ

cloud_9

2

520

02 Авг 2008, 23:00

cloud_9 Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Търся съквартирантка за очните през септември!!!

в Студентски живот - АРХИВ

nelitaank

2

1011

27 Авг 2008, 13:42

nelitaank Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Дипломни защити през септември

в Административни въпроси

Antoaneta

4

911

19 Юли 2008, 12:43

^PrincessA^ Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кога са държавните изпити? Дати за ФКНФ през септември:)

в Студенти - общ форум

Гост

13

1879

27 Юни 2008, 20:21

PrincessSuperstar Преглежда последните мнения