Дата и час: 19 Яну 2026, 14:06

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Ако си ходил на бригада в САЩ ,дай съвет относно....
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2011, 13:39 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 8 пъти.
Интересуваме дали някой от хората,които влизат в този форум ,и са задължително от ФМИ,са ходили на бригада в САЩ?И ако-да ,то бих искал да знам как са си оправили изпитите от вторият семестър,успели ли са да ги изтеглят?Доколкото знам аз ,изтеглянето е забранено,но в същото време съм чувал,че при готини преподаватели няма проблем да си ги изтеглиш някак си по-рано.Също така друго нещо,което много ме притеснява е следното...някъде бях чел,че ако от втори семестър не вземеш нито 1 изпит,то цялата година не ти се зачита?!В такъв случай,достатъчно ли е да вземеш само 1 изпит от вторият семестър?

Това в общи линии са някои от нещата ,които не са ми ясни.Ако има и други "пречки"(Защото СУ осигурява доста пречки откъм бригадите за разлика от други ВУЗ-я) свързани с формалностите покрай едно заминаване на бригада ще ми е от полза да ги споделите.

п.п Благодаря предварително!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Ако си ходил на бригада в САЩ ,дай съвет относно....
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2011, 00:17 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Здрасти, аз ходих след 3ти курс и прекъснах. Така стана че през първия семестър не бях взела нито един изпит и на интервюто в Посолството ме върнаха с уговорка (по мое желание) до две седмици да се върна и да покажа, че съм взела някакви изпити. Предвид така създалото се положение говорих конкретно с преподаватели, обясних им, че документите ми са в посолството те ми разписаха молби за допускане до изпит, с които отидох при зам.-декана с молба за издаване на протоколи (там трудно се съгласят и трябва да имаш уважителни обстоятелства, просто така бригада - те връщат отраз... :((( ) и чак тогава в 111 се съгласят да ти пуснат протоколите. Искам да отбележа, че става дума за повторно явяване на изпити от първия семестър, а не на изтегляне на текущи. За изтеглянето други колеги са успявали макар и трудно, но действително трябва преподавателят да е съгласен и да покажеш, че нещата са в решаващ етап.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]