По теория на числата съм спец

Айййй, избива ме вече на идиотия след страстите от вчера и днес.
Абе тва кретенско Сиско никак не е читаво. Чувал съм клюки от тука и таме. Ако го запиша, ше си бъркам в носа. Само като му гледам темите... пък и е сякаш приложно.
Ей сега семестъра, който мина ходих с информатика 4 курс на КМК (Компютърни мрежи и комуникации) при доц. Антон Петков. Страшен лектор, разбира се и лекциите бяха на високо ниво. Имах така известни неясноти, които в процеса ми станаха супер ясни. Интересно беше. Също разказваше в САЩ как е образованието, в Европа как е, при нас какво е... много се възмущаваше от
непосещението на лекции. В САЩ и там работят, ама най-много 20 часа на седмица. Иначе от университета ги гонят. Тройки там няма. Правиш, струваш, трябва да е над 4. А имаш ли повече от една двойка - гърмиш. И много проекти правят. Не си бъркат в носа през семестъра. Дори и след трети курс се случва да отписват. И всичко, разбира се отива на вятъра. Обаче там работодателите са по-сериозни от българските и са си изградили "класация". Който завърши с 5.50-6 една заплата, с 5.25-5.50 - друга и тн. Тука какво е? Класация по никакъв показател не може да се направи, защото няма да е действителна. Някой си живуркат, чудят се как да изклинчат, други се скъсват от учене... Ше се опрайм...
Отклоних се малко, обаче огромни впечатления имам от тези лекции и се сещам.
Упражненията при Стела Русева също страшно ми харесаха. Особено на темата маршрутизация, тя ми е любима. Начерта един граф на дъската и трябваше да направим мрежата от рутери.
И се чудя това Сиско за какво да го пиша? И без това имам един куп неща, които трябва да записвам....
Ае медуза... Аз ти видях плана. Четвърти семестър имаш Компютърни мрежи и пише точно при Петков. Никво Сиско не ти требе. Лелеееее, чакай с нетърпение да стане втори курс, летен семестър и налягай. За мен КМК-то беше истинско удоволствие.
Единствено виждам, че са 30 часа, а на информатиката бяха 45 часа. Но това явно, защото при вас липсва думичката "комуникации". Сега гледам темите. Важните неща ги има. В комуникациите влизаше електронна поща, www, които ги слушах за обща култура. Мен ме кефят долните нива на OSI модела.
Ама ти си знаеш, разбира се...
едит: ей сега написах една молба КМК-то да ми се зачете като изборна дисциплина и доц. Бойчева ми я придвижи до Учебен отдел. Така че, не ми трябва т'ва Сиско. Записах Обща теория на относителността, защото доц. Живков е пич, пък и ми трябва математика и Неравенства, защото ми трябват 4 дидактики, а засега имам една.
Арти също ще пише теорията на относителността.