slackerbitch написа:
:pale: ..... Не, че някой ме чете,но ще си кажа .. балът ми е 28.45 (5.76 по английски) и сигурно ще ми стигне. Та някой да ми препоръча няква литература за лятото (като на пример Въобразените Общности)?

Питам сериозно. АА и спортът задължителен ли е? Колко рано да отида да се запиша, че да не се запълнят местата примерно (волейбол).

ох..даже на мен смешно ми стана като се чета.
И един МНОГО сериозен въпрос.

Много ли късат в политологията?

Здравей,
Сега ти видях писанията

!
Аз съм студентка политология (сега ще съм 2 курс)! Не знам кой ти ги е наговорил тия глупости колко било тежко и колко много късали в политологията! Няма нищо вярно!!! Материалът е интересен и в повечето случаи лесен, особено ако имаш поне минимална обща култура и гледаш новини и т.н. от време на време! Разбира се има си и гадни преподаватели (няма начин без тях), но с малко повече учене няма да имаш проблеми! Курсът ми от 70 човека и след тази първа година няма нито един отпаднал. Останалите на поправка през септември не са скъсани, а просто неявили се на изпит! Така че дишай дълбоко и не се шашкай! Излишно са те наплашили! Имаме си много добри и симпатични преподаватели (разбира се, както казах, с малки изключения), от които може да се научи много!
Относно литературата.... Ми честно казано може да си спестиш четенето и да си починеш хубавко преди началото на годината. Смисъл не е фатално ако не си чела допълнително през лятото! Хубаво е да следиш по-редовно събитията в страната и чужбина и да си обогатяваш общата култура!
Така...какво още? Спортът не е задължителен (въпреки приказките на инструктурите от департамента по спорт)! Ако все пак искаш да запишеш спорт (съобразен със свободното ти време и учебната програма) може да направиш това в началото на годината! Обикновено записването е след официалното откриване на учебната година и продължава няколко дни!
Стана доста дългичко

! Дано съм ти била полезна!
Ако има още нещо, което искаш да питаш съм насреща

!