Дата и час: 19 Яну 2026, 05:15

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Магистратура Европейски проекти
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2010, 17:14 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, бих искал да попитам хората които следват в нея, както и всички други които са чували нещо повече за информация за магистратурата. Заслужава ли си записването според вас, подготвени ли са преподавателите върху материята, разглеждат ли се истински проекти, кандидатствали за еврофондове или се работи само с "измислени" такива. Създават ли се някакви връзки с консултантски фирми, изготвящи проекти, има ли стаж в такива, или се набляга само на суха теория? Има ли шанс за реална реализация без да имаш връзки след края на програмата, има ли следващи които вече работят по специалността? Питам всички тези въпроси, защото програмата определено звучи интересно и модерно, но се опасявам да не стане както с бакалавърската ми програма ("регионално развитие и политика"), която също ми звучеше много интересно преди 5 години а в крайна сметка не оправда напълно очакванията ми. До няколко дена трябва да взема решение дали да запиша програмата, така че бих искал да помоля за бързи отговори. Всякаква информация която имате би ми била от полза. Благодаря предварително!!!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Европейски проекти - магистратура ФФ

в Магистратури

Aleksander_Bliss

1

303

14 Авг 2013, 09:53