Дата и час: 06 Апр 2026, 00:53

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1618 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 11:42 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
ми честно казано аз предпочитах етнологията да ни е на 19,защото тракологията ни е на 23,а пък преди етнологията щяхме да имаме повече време да учим след християнство,а сега имаме само 3 дни,пък материала си е доста по етното :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 11:56 
Летописец Виртуоз
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
абе идеалната дата беше 17,но уви :roll: а ние имаме цяла седмица по етнология и два дена за тракологията :lol: междудругото разбрах,че някои хора са успели да си издърпат етнологията и вече са минали,но прекалено късно разбрах :roll: иначе щеше да е идеално :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 12:02 
Стенограф
Аватар

ми тези,които отиват на бригада са си я издърпали :roll: едно момче от мойта група има 3 и 50 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 12:11 
Летописец Виртуоз
Аватар

Иван ли?аз знам за едно момче от 4та група, което има 4, но си мисля, че той няма да ходи на бригада :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 12:38 
В началото бе словото
Аватар

този с 4-та от 4 група няма да ходи на бригада,а относно изтеглянето на изпит не е задължително да ходиш на някъде :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 16:21 
Форумно зомби
Аватар

Абе.... Нали,ако сме доволни от оценката си на писмения по Стара история може да не явим на устен? И ако се явим на устния,запазва ли ни се оценката от писмения,или каквото си изкараме на устния-това е:) ../както е с първо,второ и трето класиране на КСК/ :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 17:16 
Летописец Виртуоз
Аватар

нз дали вие имате упр. и дали сте правили тест първият семестър :roll: но доколкото на нас ни каза асистентът устният изпит е задължителен :( знам, че Делев би направил изключение, ако оценките ти от двата теста са еднакви и са например или 5тици, или 6тици :) но си мисля, че оценката от тестът е само за допускане т.е. една 3ка на теста не ти гарантира взимане на изпита :? нз, но можем да питаме Делев в понеделник едва ли би отказал да ни отговори на въпросите :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2007, 18:27 
Форумно зомби
Аватар

Ние нямаме нито упражнения,нито други тестове свързани със Старата история :) Ще го причакам в Понеделник

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 12:05 
В началото бе словото
Аватар

колеги,при вас нз как е , ама на мене тая етнология ми скъсва нервите :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 12:19 
Летописец Виртуоз
Аватар

аз все още се мъча с тракологията :lol: за етнологията и без това имаме цяла седмица по времена сесията,тогава ще е :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007, 12:39 
Стенограф
Аватар

аз тракологията веднъж я минах,сега етнологията съм юрнала и след това археологията,ама кога ще остане време за нея не знам,а материала е нещо страховито като обем направо :cry: а старата история мисля да я мина веднъж преди изпита по тракология,че Ботева много ме стресира :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 12:30 
В началото бе словото

Ton4eto написа:
когато уреждаме дати за изпити, хората, които се занимаваха с това сега( не че някой ги е уведомил да го правят)

А по-добре ли щеше да е да ни се наложат по административен път изпитите?

Ton4eto написа:
следващия път да се консултират и с другите групи !!!защото е малко(с извинение) тъпо трима човека да решават датите на 100

Само да те питам - как я мислиш тази 100 човека да са на едно мнение по даден въпрос?

Ton4eto написа:
никой от нашата група например не знаеше, че дати за изпити въобще се уговарят :roll: можеха първо да се обсъдят, а не направо да се предлагат

Това, че вашата група блее, си е лично нейн проблем. Що се отнася до обсъждането - ние за първата сесия имахме спорове кога да са ни изпитите (а те тогава бяха само 3), та какво остава за сега, когато вече са 6.

Цитат:
В крайна сметка имаше предложения написани на дъската на 23 аудитория

Ton4eto, къде беше вашата група по това време? След като не сте се интересували - ще се съобразявате с решението на тези, които са го направили. Аз нямах някакви претенции за изпитите - не съм се бъркал и сега си приемам датите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 13:09 
Летописец Виртуоз
Аватар

такаааааааааа :lol: виж сега какво ще ти кажа,1во аз лично отидох и казах на едни момичета, че е най-добре изпитът по стара история да е първи, но.....2ро мога да ти кажа, че нито една група не знаеше, че въобще някой си прави предложения за изпити, даже този по ислям каза, че е още рано , но се съгласи да уговорим дата.3то можеше всяка група да си направи някакви предложения и примерно в една от почивките 5 човека(по един от всяка група)да направят някакви компромисни дати :roll: но да определено по-лесно е няколко човека да решават без да се допитват да другите, тук си прав мн по- лесно е!!!!!!!!!!ти явно обаче си мн не на ясно с нещата и явно не си присъствал на въпросната лекция по ислям, за да говориш, че нашата група я е нямало, това че теб те е нямало........и ако искаш да ми правиш друг път забележка моля ти сепоинтересувай се какво всъщност е станало :roll: и всъщност не аз или моята група е незантересована, а ти!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 13:24 
В началото бе словото

Така като ти прочета двете мнения едно след друго - май ти самата не знаеш какво точно се е случило :) Пий един валериан, че нещо си нервна май!!!!!!!!! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007, 13:33 
Летописец Виртуоз
Аватар

:lol: лол човече ти ме разбиваш направо :lol: аз,че не съм нервна не съм, ама ти,че си нямаш и представа какво е станало и се хващаш за някакви отделни думи е така :lol: :roll: първо се консултирай с някой от твоята група какво е станало и после се заяждай без причина :lol: както и да е :roll: не издребнявай за няколко думи във форума :roll: айде успех на изпитите,защото този спор е безсмислен....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1618 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 108  Следваща