Дата и час: 20 Яну 2026, 22:55

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 771 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 17:35 
Дивото зове
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
koppakabbana написа:
Ха, много интересно - Средновековна българска и Българските земи 15-17в заедно ли ги учите - много странно? :shock:

Да. :lol: При нас е весело. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 20:45 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
feichka написа:
Ами не знам, наистина няма голяма разлика в програмите. :roll: Но този семестър ще е направо очарователен - учим Средновековна българска, Средновековна балканска, Обща средновековна, Българските земи 15-17 в., Византийска... :lol: На мен направо ми е весело...Обща средновековна няма да имаме утре, чак др. седмица, но досега впечатленията ми за новите неща са...интересни, но трудни...

леле, наистина очарователно :shock: :arrow: но няма от какво да се плашите, всички се взимат относително лесно, но най-големия кошмар си е Средновековната българска, така че там определено внимавайте в картинката !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 20:53 
Дивото зове
Аватар

sientelo написа:
feichka написа:
Ами не знам, наистина няма голяма разлика в програмите. :roll: Но този семестър ще е направо очарователен - учим Средновековна българска, Средновековна балканска, Обща средновековна, Българските земи 15-17 в., Византийска... :lol: На мен направо ми е весело...Обща средновековна няма да имаме утре, чак др. седмица, но досега впечатленията ми за новите неща са...интересни, но трудни...

леле, наистина очарователно :shock: :arrow: но няма от какво да се плашите, всички се взимат относително лесно, но най-големия кошмар си е Средновековната българска, така че там определено внимавайте в картинката !

Да, за Средновековната българска знаем. :) Все още се чудим какъв ще е формата на История на Византия (защото випуска преди нас са правили тест) :roll: . За Българските земи 15-17 в. наистина ли е устен и писмен изпита?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:05 
princess in love
Аватар

Ами за Византията доколкото знам май са си валидни идвата варианта, зависи какво ще ви се падне, а пък за Българските земи 15-17в. ей сега тая сесия го минах и първо си е тест за отсяване, на който трудно можеш да изкараш повече от 4, но имаш ли 4 и нагоре може после да се се явиш допълнително да те доизпитат устно и да си повишиш оценката по желание !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:08 
Дивото зове
Аватар

sientelo написа:
Ами за Византията доколкото знам май са си валидни идвата варианта, зависи какво ще ви се падне, а пък за Българските земи 15-17в. ей сега тая сесия го минах и първо си е тест за отсяване, на който трудно можеш да изкараш повече от 4, но имаш ли 4 и нагоре може после да се се явиш допълнително да те доизпитат устно и да си повишиш оценката по желание !

:shock: :lol: Започвам още отсега да се смея нервно.... :lol: Интересна сесия се задава.... :lol: И проф. Матанов като ни плесне тестчето, приказка... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:15 
Живее, за да пише
Аватар

sientelo написа:

Въпросите в теста отворени или затворени ще са?Или и двете?Имам предвид,само с а,б,в... ли са или има и за развиване?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:25 
princess in love
Аватар

Цитат:
Започвам още отсега да се смея нервно.... Интересна сесия се задава.... И проф. Матанов като ни плесне тестчето, приказка...

Че при Матанов тест ли ще имате :shock: :arrow: на нас изпита ни беше да пишем по някаква тема, която теглихме и това беше за целия курс изпита, малко като КСК :lol: но не беше никак трудно.Средновековната балканска история е супер интересна и още отсега се снабдявайте със всички възможни книжки за всеки един от изпитите, щото материала си е бая :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:27 
princess in love
Аватар

Ако питаш за теста по Българските земи 15-17 в. е с отворени и затворени въпроси и включва всичко от до, като се почне с историография и се свърши с въстания и култура !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:41 
Дивото зове
Аватар

Айде да не се изразявам нецензурно за положението, което настава... :lol: Това ИБЗ... :shock: А при Матанов - имаме тест на края на втория семестър и тема като окончателен изпит. :)
За Средновековна балканска знам какво ще ми трябва, за Византия също, както и за Средновековна българска...но не и за ИБЗ - там са сто хиляди неща...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:49 
princess in love
Аватар

За ИБЗ също си има книжка и всички от нея учат, но както беше казал един колега - и да учиш и да не учиш за тоя изпит все си прецакан :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 21:56 
Дивото зове
Аватар

sientelo написа:
За ИБЗ също си има книжка и всички от нея учат, но както беше казал един колега - и да учиш и да не учиш за тоя изпит все си прецакан :roll:

:shock: :lol: Tя за никаква книжка не спомена - само том 2, от историята на "Анубис"...А ти колко изкара на него?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 22:02 
princess in love
Аватар

Ами да , същото е .Ами аз изкарах на теста 4 и после ходих да ме доизпитват та в крайна сметка-6 :D но в тия въпроси дето се теглят може да ти се паднат и много гадни неща, просто изтеглих хубав въпрос и така...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2007, 22:04 
Дивото зове
Аватар

sientelo написа:
Ами да , същото е .Ами аз изкарах на теста 4 и после ходих да ме доизпитват та в крайна сметка-6 :D но в тия въпроси дето се теглят може да ти се паднат и много гадни неща, просто изтеглих хубав въпрос и така...

Благодаря за ценната информация от тази вечер! :) Знаела съм, че винаги си е важна и дозата късмет на гадните изпити. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 19:20 
мъ, то било мноо красиво, бе
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
sientelo написа:
feichka написа:
всички се взимат относително лесно, но най-големия кошмар си е Средновековната българска, така че там определено внимавайте в картинката !

Подкрепям!!! там е ..... Но при проф. Матанов нещата минават притеснено , но добре.
Да, набавяйте си книжките отсега.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 19:40 
Дивото зове
Аватар

koppakabbana написа:
sientelo написа:
feichka написа:
всички се взимат относително лесно, но най-големия кошмар си е Средновековната българска, така че там определено внимавайте в картинката !

Подкрепям!!! там е ..... Но при проф. Матанов нещата минават притеснено , но добре.
Да, набавяйте си книжките отсега.

Аз си знаех, че изпитът е кофти, но сега започвам да се плаша още повече... :shock: Дайте някакъв пример, за да имам нагледно, за какво става въпрос. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 771 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 52  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2011-2012

в КСК 2011-2012

countryman

1

461

02 Авг 2011, 10:22

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. За специалността Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

Kandidatstva6t

51

5432

22 Дек 2006, 16:29

melestorm Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. [КСК 2012] Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

pavlov

16

2208

19 Авг 2012, 18:59

O|OeHukc Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. => Минало и съвремие на Югоизточна Европа <=

[ Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21 ]

в Студенти - общ форум

FOX

303

10997

05 Ное 2006, 10:08

Crematory Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Минало и съвремие на Югоизточна Европа???

в КСК 2007-08

Silmarien

1

2560

30 Авг 2007, 15:30

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения