Дата и час: 21 Яну 2026, 00:52

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 771 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 21:23 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Ами пример-материала е пак от съответната книжка и много важно- от лекциите на Петър Ангелов !!! :arrow: той не държи толкова на фактология колкото на излагане на различните хипотези по даден проблем, за които говори на лекции :!: :!: :!: Другото което е,че той като изпитва ако не си стабилен и почнеш нещо да се запъваш по въпроса директно те прекъсва и минавате на следващия въпрос и ако и там положението е лошо се върви катастрофално надолу :? Общо взето голяма част остават за Септември и тогава минават по-леко , но и това не е гаранция,имаше хора които се явяват на тоя изпит за трети път и пак ги скъса :shock: :arrow: та поуката е следната- трябва да си знаете много -добре въпросите и да бъдете самоуверени докато говорите :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 21:51 
Дивото зове
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Хлъц.... :shock: Започвам да си търся човек, който да ме изпита дали си знам материала преди изпита... :lol: То при Средновековната българска нещата са много познати, ама това може да изиграе лоша шега...
Съответната книжка е на Анубис? Том 1? A от конспект от 21 въпроса, ние сме на 4-ти... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 21:59 
princess in love
Аватар

Да, точно в това е проблема :arrow: мислиш си че тоя материал ти е познат и го знаеш, ама всъщност на изпита се оказва съвсем друго, щото реално не говориш за фактология а за разни извори дискусии и прочие, което си е гадно :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007, 22:33 
Дивото зове
Аватар

sientelo написа:
Да, точно в това е проблема :arrow: мислиш си че тоя материал ти е познат и го знаеш, ама всъщност на изпита се оказва съвсем друго, щото реално не говориш за фактология а за разни извори дискусии и прочие, което си е гадно :?

Ние затова сме на 4-та тема, цял първи семестър говорехме за извори... :roll: При Каймакамова по-адекватно ли е положението?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 18:33 
мъ, то било мноо красиво, бе
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
От сега ви казвам, откъдето и да сте чели за изпита при въпроса "Откъде четохте,колега?", не казвай "От "Анубис"/Иван.../авторите сега ми се губят/ или "От кандидатстудентските теми/години" и т.н.
Да, много е права съфорумката - трябва да не млъкваш и да си уверен/а. А и ония образи - асистентите - да не им се дава думата , щото понякога точно те те забиват в тилилейските гори напр. на "Исихазма". Не се стряскайте! Все някога се взима тоя изпит! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 19:00 
Дивото зове
Аватар

koppakabbana написа:
От сега ви казвам, откъдето и да сте чели за изпита при въпроса "Откъде четохте,колега?", не казвай "От "Анубис"/Иван.../авторите сега ми се губят/ или "От кандидатстудентските теми/години" и т.н.
Да, много е права съфорумката - трябва да не млъкваш и да си уверен/а. А и ония образи - асистентите - да не им се дава думата , щото понякога точно те те забиват в тилилейските гори напр. на "Исихазма". Не се стряскайте! Все някога се взима тоя изпит! :wink:

Все някога... :lol: Мерси за съветите (значи чели сме от лекциите му :lol: ). :lol: Искам да кажа нещо за асистентите, но няма, че не знам кой вършее из този форум. :lol:
Честно казано, аз съм имала сблъсък с проф. Ангелов и го знам на какво е способен, но все пак всякакви съвети са ни от полза. :) Така че - пак благодаря! :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 19:23 
Пишете, о, братя

koppakabbana написа:

Добре бе, ..... му.Аз не мога да повярвам, че е ще е гаден изпита.Засега не съм изпуснал нито една лекция и се надявам да не си разваля серията до края...лекциите са интересни според мен.Дали ще мога да се подготвя само със записките от лекцииките?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 21:59 
Аватар

Уважавам асистентите,нищо лошо не казвам.
Уважавам и вашите записки на лекциите. Но при нашия курс номера само от лекции не мина,защото не всичко се казва на тия лекции,нали трябва все пак да си закупите "Дипломоцията", както и лекционния курс,в което няма нищо лошо/нали Някой се е трудил над тях /.
Не ви задължавам да се съобразявате с моето/респ. на колегите от моя курс,които не искат да се сещат за този изпит/ мнение. Успех и най-вече късмет ви пожелавам на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Фев 2007, 22:06 
Дивото зове
Аватар

koppakabbana, aз нищо не съм казала. :) Приемам всичко, което казваш/те и го имам предвид. :) "Не питай старило, питай патило..." :wink:
За асистентите - и аз ги уважавам, просто не искам да казвам нищо повече, защото не знам дали някой от тях не чете из форума. :)
Ще стискате плаци като ни дойде изпита. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2007, 00:26 
В началото бе словото
Аватар

Хмъ... от цялата дискусия разбрах, че работата е сериозна, но не непосилна. Явно тук само Силата няма да ни помогне. Ще си трябва и повечко четене. В крайна сметка затова сме в СУ, за да учим :!:
Горе главата колеги. Минахме първата сесия със супер успех и съм сигурен че някои можеха още да понесат. Айде ние сме силни :diabloanifire: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 18:41 
Аватар

Не,че се заяждам или да ви плаша,ама това ви беше най-лесната сесия. Е,вярно е ,че вие сте първите, и аз много се радвам,че това, което аз бях избрала за спецкурс , сега е специалност! :cheers:
Пожелавам ви успех и най-вече късмет и ГОРЕ ГЛАВАТА,както казах по-горе - все някога се взима който и да е изпит! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007, 20:33 
Дивото зове
Аватар

Хехе, да, онова което мина като сесия не е нищо...това, което идва втори семестър е :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2007, 21:19 
Дивото зове
Аватар

Не че се хвалим ( :oops: :oops: :oops: ), то не и сигурно, де, но днес се чу, че наш'та специалност е с най-висок успех (ама не разбрах от първи курс ли само или попринцип) от ИФ. :shock: Къде е Жокер да даде малко инфо? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2007, 21:17 
В началото бе словото

feichka написа:
Не че се хвалим ( :oops: :oops: :oops: ), то не и сигурно, де, но днес се чу, че наш'та специалност е с най-висок успех (ама не разбрах от първи курс ли само или попринцип) от ИФ. :shock: Къде е Жокер да даде малко инфо? :lol:

Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност? :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2007, 21:22 
princess in love
Аватар

Reflection написа:
feichka написа:

Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност? :?:

Ами Жокера беше казал че няма повече да стъпи в този форум понеже пак са баннали Джавата и май засега си държи на обещанието :roll: Иначе поздравления за успехите, но един съвет :arrow: не слагайте рибата в тигана още преди да сте я уловили.Само времето може да покаже и в крайна сметка всичко си зависи от вас самите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 771 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 52  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2011-2012

в КСК 2011-2012

countryman

1

461

02 Авг 2011, 10:22

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. За специалността Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

Kandidatstva6t

51

5432

22 Дек 2006, 16:29

melestorm Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. [КСК 2012] Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

pavlov

16

2208

19 Авг 2012, 18:59

O|OeHukc Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. МИНАЛО И СЪВРЕМИЕ НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

ARTemIda

28