Дата и час: 21 Яну 2026, 12:56

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 16:18 
Пишеща машина
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Добре бе пичове не харесвате Първанов ок ама кажете кой ..... му да стане президент...Видяхме на последните избори ква беше конкурренцията-жалка работа...Сички критикувате ама дайте идея кой да го смени :x :x :x

Her name is Nicole

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 16:58 
Легендарен флуудър

:? Трудно ще се намери по-кофти президент от Гоце.. Пусни му водата! :pottytrain5:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 18:35 
Пишеща машина
Аватар

Да бе друго си е Неделчо Беронов или Волен Сидеров :roll: :roll: :roll:

Her name is Nicole

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 18:42 
Вазов
Аватар

за Волен ми е ясно какво ще кажеш, но какви са кусурите на Неделчо и ги сравни с тези на Седефчов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Президент? На кого???
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2009, 08:24 
В началото бе словото

Аз искам да отговоря на FeverNews понеже не съм съгласен с неговото твърдение:
Цитат:
Няма такова животно като "наказателен вот".
Зачеркната бюлетина или с каквито и да е там драсканици, свастики или каквото и да било, се приема за "недействителна", което само по себе си значи, че гласа не се признава. От там, следва, че все едно не си гласувал! Това е - просто и ясно. И последното последствие е, че де факто по този начин си дал едно рамо на победителя, в нашия случай - Гоцето.

Няма такова животно, ама има и това сме го публикували на всеслушание на страницата:
http://www.macedoniainfo.com/Izbori2009.htm
Когато 60% гласове са зачеркнати и "недействителни" те се броят и шансът такъв избор да бъде признат е много малък. Знам ще кажете до сега нямахме кураж така да изразим несъгласието си с порочната пропорционална система и затова сме в тази безизходица. Да но сега ще можем да я променим!
Защото до сега нямахме смелост по една или друга причина да зачеркнем всички.
Вие изложихте някои от аргументите на миналото, които не ме убеждават. "все едно не си гласувал". Не е така, но на тези избори ще го докажем, че "невалидната" бюлетина ще се окаже доста валидна и решаваща за спиране на системата на лъжата, манипулацията и копуването на гласовете.

Затова аз приканвам всеки, който не е доволен от досегашната система да гласува със зачерканта бюлетина от горе до долу без изключение. А и съм сигурен, че 98% не са съгласни с досегашната система на лъжа и манипулация.

Ако е така всушайте се в моята препоръка и мислете с главите си, защото порочната система не бива да продължи. А тя ще продължи ако караме така както до сега и разсъждаваме както до сега. И не сме смели да опитаме да я променим с протестен вот.

Много малко се иска и преди всичко смелост и решителност за промяна и край на прехода на фалшивата избирателна система! На използуването на умрелите души за мнипулация на изборите. Това са го правили дори признавали управляващи и президенти. Управляващите искат да запазят статуквото с малки промени, които да запазят пропорционалната система, с която те влизат и срещу волята на народа.

Затова на тези избори спасението е едно "ЗАЧЕРКНАТАТА БЮЛЕТИНА".
При едно 60% "недействителна" бюлетина ще бъдат и изборите обявени за недействителни.
За сега толкова! Очаквам бурни дискусии на несъгласие за да ви убедя, че предложеното е изход от кризата на изборната система.
Ваш
уебмастера на МНИ(македонския научен институт). :angel13:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Президент? На кого???
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2009, 07:57 
Плиний Стари
Аватар

Moriarty написа:
за Волен ми е ясно какво ще кажеш, но какви са кусурите на Неделчо и ги сравни с тези на Седефчов

Съгласен съм - според мен също Неделчо Беронов беше най-удачният кандидат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8