Natally написа:
Здравейте,
пускам си мнението, защото наистина съм много ядосана цяла сутрин и вече не знам къде и как да изкажа мнението си, и тъй като съм възпитаник на СУ, реших че тук е подходящо място. Мили млади хора, и не толкова млади, писна ми да живеем в една страна, в която властва пълно безхаберие и тотална липсва на каквато и да е отговорност и лично и обществено съзнание! Аз съм на 26 г. и досега все се примирявах и търпях, но в последните дни вече нервите не ми издържат. То не е инфлация, то не са загинали хора по пътищата, то не са протести, то не е гавра с лекари, учители,,,сега пък ще ни изтровят като пилци..че след не знам си колко взривени тона боеприпаси въздухът над София не е същия е явно! И да има нещо опасно едва ли ще ни го кажат!
Яд ме е на това, че вече години наред ни третират като тъпи овце, и ние го търпим! Яд ме е, че сме млади и кадърни, а се случват толкова много простотии на нас самите, на хората, които обичаме..
Не знам какво трябва да се направи, но просто положението е отчайващо. Това, което аз мога да направя, и Ви призовавам и Вас: бъдете по-отговорни пред себе си и обществото, имайте принципи и морал, и дано с дружни усилия България стане място за достоен живот, един ден!!!
Все едно слушам вътрешния си глас. И на мен взе да ми писва. Аз се събудих от първия голям тътен. Въобще не ми мина през акъла, че може да е станала авария. 35 минути, бога ми, 35 минути не се знаеше нищо. После казаха, че са взривени складове на "Оргахим" и тогава се уплаших, защото комунистите така както са си мълчали през 1986, така и сега ще си замълчат. И няма да се изненадам, ако сега крият нещо от нас. После г-жа Бедствие взе да ни успокоява и разбрах, че трябва да се оправяме сами. Не мога да се доверя на хора като Етем, Миков, Първанов / за него 1 и 30 мин. съобщаваха че пътува към мястото - егати консомолската мижитурка /.