Бeтон написа:
КАТ са за това, да следят за реда!
От наблюденията ми мога да ти кажа, че по-скоро пречат на нормалното движение отколкото помагат. Винаги са на възможно най-безсмислените места, а например на бул. Г.М. Димитров в участъка м/у кръстовището с бул.Никола Габровски и OMV-то на Дървеница всичко лети с 60-70+ при ограничение 40, макар и да има 3 пешаходни пътеки там и никога няма полицаи. На няколко пъти някви дебеловрати скапаняци или принадлежащите им жени насмалко да сгазят я мен я някой приятел като пресичаме с шибаните си джипове. Примерите за такива отсечки са много.
Отделно, като стане ПТП, ако пътя е 4 ленти, например, а катастрофиралите автомобили заемат 2, патрулката просто задължително спира така, че да заеме поне една от останалите свободни ленти! Един път беше станала катастрофа на околовръсното неделя следобед и благодарение на усилията на КАТ задръстването стигаше на 3км след Перник! Минахме през няква отбивка през майна си и благодарение на това от Батановци (25км от София) стигнахме до Дианабад само за 2 часа и половина. Примери за подобен нехилизъм много.
Ако КАТ ги нямаше, мисля, че щеше да е по-добре по пътищата
Най-малкото да не правеха "индулгенции". По настоящем срещу 20/50/100лв. не си извършил никакво нарушение... После що някои карат като идиоти. Ми като знае, че веднага щом запознае полицая я с приятеля си Стамбулов, я със Славейков, я с Алеко (ако е по-заможен) греховете са му простени, що да не си кара както си иска?
А за книжките, имам предложение за реалистична листовка:

renesanz написа:
Antikorper написа:
Проблемът идва от осраните комплексари, които си мислят, че като карат с 200 са повече мъже.

ами да,и те не са малко за съжаление. виж,ако пилотираха това от подписа ти може и да бяха повече мъже от други

Мани, тва колкото бомби носи, сума ти народ ше избият осверковците, ако се качат на него.