Всеки ден българите са подгалани на дискриминация от турския и циганския етнос обитаващ България. Защо си губим времето в безсмислени кавги свързани с избора на столица. Аз съм от Пловдив, обаче цял живот съм живял в София - когато съм в Пловдив съм шоп, когато съм в София говоря меко. Защо трябва да изпитваме неприязън към другия, към човека, който не е като теб.
Както казах, ежедневно на българска територия тече пропаганда, целяща приобщаването на все повече българи към турската идея.
Циганският терор(те са цигани, а не роми, защото ромите са различна каста, успяла да достигне Западна Европа и оставила по-бедните и необразовани си братя - циганите в Източна Европа) е навсякъде и малцина са тези, които не са страдали от него. Не е правилно цял живот да си стискаш чантите в градския транспорт и после да си хабиш силите в безмислени спорове за градове и махали.
В администрацията на българската държава има турско министерство... управлявано от турци...и ние всички това го знаем.
Турци, който са избрани от българи, или то ако не са българи, то поне са хора гласуващи и в България и в Турция....
Не искам да има места в собствената ми страна, в които да ме наричат “гяур”, и да ме гледат като боклук. Не искам по строежите да чувам как цигани заплашват техническия си ръководител, казвайки му че са гледали “Време разделно”.
Не трябва да ме разбирате погрешно, аз не съм етнически нетолерантен. Просто искам да се предпазя от “Косово”то, което ще ни сполети след време. И повярвайте ми няма да гласувам на президенските избори за хора с жълта книжка. Просто искам да знам, че найстина живея в свободна, демократична страна и аз имам същите права, каквито имат и хората около мен.
Интересно ми е какво мислят колегите ми...бъдещите управници на България