julleto написа:
Поведението на бащата на Мануела не оправдава Максим Стависки. Той си е за присъда и затвор според мен, просто така би трябвало да е, при все че е предизвикал катастрофата по своя вина и има тежкопострадали хора. А бащата ако харчи от парите събрани за Мануела, предполагам също е подсъдим за финансови злоупотреби. Дано момичето се оправи, най-искрено и го пожелавам и дано никой не изпада в такава ситуация-нито като на момичето и нейните роднини, нито като тази на Максим.
Момиче, като не разбираш нищо, не се бъркай.
На всеки може да му се случи да предизвика такава катастрофа, още веднъж ще подчертая отвратителния път, и дори да си най-опитният водач, пак можеш да направиш грешка на такъв средновековен път. А бащата на Мануела
преднамерено харчи парите - правиш ли разлика, или трябва да ти го напиша още 10000000000 пъти с огромни букви, за да го проумееш? Как може в такава ситуация да пилее парите? Какъв е този баща? Обича ли изобщо дъщеря си? Него трябва да го тикнат в пандиза, а не Максим.
JudyRamone написа:
"-Обади ми се като стигнеш!
-Защо?
-Максим е пак на свобода."
Вместо Максим сложете Иван, Драган, Петкан.....
Истината е, че НИКОЙ не разбира от дума. Нито от реклами,
нито от кампании.
За поведението на въпросния баща коментари не давам,
тъй като не съм запозната с действията му.
Но ми е пределно ясно, че някой ден може и аз
да умра заради катастрофа.
Не бива да виним лошите пътищя. Ако човек е с всичкия си,
може да се справи с напукания асфалт и тесните завои без проблем.
Ти пък си чула някакъв идиотски виц, измислен от някакво малуомно говедо, и за кво го повтяраш?! Не била запозната с поведението на въпросния баща... А със ситуацията със Стависки запозната ли си? Запозната ли си с всичките детайли? Ако след всичко това, продължаваш да обвиняваш Стависки и да искаш максимална присъда за него - значи толкоз ти е акъла.
Аман от тъпи пикли!
Много ясно, че всички ще се нахвърлят на въпросната журналистка, че се опитва да отклони вниманието от Стависки, показвайки бащата на Мануела. Тя обаче показва истината. Какво говедо трябва да си за да пилееш парите, предназначени за лечението на родната ти дъщеря, при това в някакви съмнителни казина. Той наистина заслужава затвор.