|
Това е моето писмо до медиите което досега никой не публикува, четете колеги!
Здравейте,
Казвам се Милена Йончева, собственик на парцел в нашумялата напоследък водна база на НСА.Също така съм и възпитаник на същото висше учебно заведение. Пиша ви с дълбоко огорчение и надежда за капка справедливост, справедливост , която не можем да получим въпреки ,че всички правни институции в България са се произнесли в наша полза. Моля ви обърнете ни внимание и публикувайте приложените документи и моето лично мнение. Ние не сме мафия. Елате, вижте и снимайте - взимат наследството на нашите деца. И що за институция са те? Нима не е тяхна основна цел обучението на нашите деца в човешките ценностите и добродетели описани на практика в законите. Това ли е начина и примера , който дават те на възпитаниците си ? Този цирк , който се получи ,това явно незачитане на правораздавателните органи и основните ни човешки права? Нима незачитането на законите и организирането на тези публични манипулации не са почерк на друг тип структури „организираната престъпност”. Как не ги e срам, подлагат цялото българско общество на тези нагли лъжи – та те би трябвало да са есенцията на нашето общество –най-доброто. Нима всички ние не разчитаме на тях да обучават кадрите за едно светло бъдеще. Спортът е социален феномен на 20 век единствен носител на всички основни човешки ценности , създавани през последните хилядолетия, през тези времена на цинизъм и деградация. И питам това ли са хората ,които ще възпитават на феърплей - основен закон в спорта? Къде в тази ситуация къде им е феърплеят? Явно незачитане на всички закони. Жалко съсипват труда на 60 години труд на всички досегашни управления на академията държейки се като мафия, използвайки всички средства, включително и чрез личните си връзки се опитват да манипулират премиера и министри – явна злоупотреба със служебно положение. Да пращат проверки , да разследват нас- обикновените хора , като най-големите престъпници в България. Законите явно не важат за всички ! Днес поискаха нашите имоти, нашите домове, утре ще е някой от вас. И нека да запитаме „ многоуважаемия „ ректор на „ Н С А” г-н Димитров не обслужва ли интереси тук на БОК, чийто зам. председател е той , за построяване на нова база на тъмни частни субекти ? Същите които се опитаха да приватизират Национална Спортна База и я превърнат в частен имот, всички знаем какво го спря? Съжалявам, но ние сме спортисти и знаем колко и дреме на държавата за спорта - не на нас ТИЯ. От кой ще се ползва тая база от нас или от хора , които не си знаят милионите. Случайно ли е , че така ревностно искате най-скъпата земя в България, която никога не сте ползвали, този змиярник в който е превърната базата. АЗ ЗНАМ, АЗ СЪМ ХОДИЛА НА ПЛУВЕН КУРС? А на хората , които четат това - Кога за последен път сте видели някой да прави нещо добро за вас? Искайте информация интересувайте се ,защото иначе един друг въжето си слагаме!!!
ГОСПОДА ЧЛЕНОВЕ НА АКАДЕМИЧНАТА ОБЩОСТ и съвет на ректорите– РАЗВИТИЕ -ДА!!! БАЗА-ДА!!! СПОРТ -ДА!!! НО НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА И ЗА СМЕТКА НА МОЯТ 5 ГОДИШЕН СИН!!! ПЪТЯ КЪМ АДА Е ЗАСЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ – ПОМИСЛЕТЕ НАД ТОВА ПОНА ЗА МИНУТА!!!
Вярвам че, справедливостта ще надделее!!!
|