А защо си делиш любимата страна тогава? Защото знаеш че в Източна Украйна на украински въобще не говорят, нали? А газта руснаците я спряха, защото Украйна най-откровено си я крадеше!
'Негърското' в Пушкин се свежда единствено до дядо по майчина линия, а по бащина произлиза от благородническо семейство чак от 12 век! И аз съм расист, но и по Нюрембергските закони не се смята така! Освен това руската интелигенция не се свежда само до Пушкин.
Пък и това за избиването на населението от къде го измисли? За преди колко години става на въпрос? Кога си била там за последно, че да знаеш какво е положението, защото аз бях там преди месец и да ти кажа Русия е на светлини години по-добре от тука; по всички параграфи.
А и аз имам роднини, както в Украйна, така и в Сибир и ако ти прочетат поста ще ти кажат на теб да млъкваш и да не говориш глупости!
Но ако оставим личните нападки и излиянията на агресия (които според мен би трябвало да се модерират

) настрана...
С тези си думи:
Joker написа:
Кой след 1991 г. "тъпче родния език" на грузинците? Дали Гамсахурдия или Шеварнадзе, които никога не проговориха на руски след като бяха избрани за президенти или Саракашвили, който всичките си официални интервюта дава на американски /не на английски!/, за да не пропусне да се представи като американски храненик?
Между независимите държави отношенията са по-сложни и всеки брани своя интерес във всяка област.
Joker се опита да покаже, че Грузия не си търси свободата, а просто си смени поляритета. Ако искат да бъдат независими, нека наистина станат такива, а не да лижат някои части на американците.
Преди да отговориш с някой още по-горчив пост, казвам че повече няма да пиша в темата. Просто някои неща наистина преляха чашата, а освен това никой от нас няма да може да убеди другия противно на убежденията му/и, така че просто няма смисъл да си хабим нервите и свободното време.
Извинявам се (на съфорумците), ако изказванията са ми били груби.