Дата и час: 18 Яну 2026, 21:52

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 116 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Сексуален тормоз на студентка във ФЖМК
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007, 22:29 
:) !
Аватар

Благодарил (а): 148 пъти.
Тази вечер в “Господари на ефира” видяхме първата част от скандален репортаж за сексуален тормоз в Софийския университет. Преподавателят по журналистика Борис Ангелов тормози студентка PR ІV курс, заради оценка. Потърпевшата разказа с две думи как е изпуснала лекциите, тръгнала е на същите лекции с други хора, но Ангелов я е спрял и й е казал, че ще я пусне ако правят заедно филм. Тя наравила своята част, но на него "не му зсе занимавало" и се оказало, че ще я пусне само ако му отиде на гости...
Последваха ексклузивни кадри от разговор в кабинета му.

Изображение
Изображение

Утре ще е продължението, което обещава да е още по-скандално...

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007, 22:45 
Пишеща машина
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
срам и позор е да я кара насила!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007, 22:51 
Летящите Пръсти
Аватар

от блога ми
http://nabludatel.blogspot.com/2007/12/ ... _1206.html

Сега гледах "Господари на ефира". Преподавателят по "Телевизионно студио" Борис Ангелов от Факултета по журналистика към Софийакия университет почти открито си поиска секс от студентка. Мота я доста време, за да я прикотка да му дойде на "водчица или винце на гости", че да помисли как да оправят нещата с оценката. По едно време започна да я милва и да й казва, че много бавно загрявала. Утре ще има още по-брутално продължение.

Ех, че то този слух се носи от месеци, накрая беше документиран с видео от скритата камера. Палави са нашите преподаватели. Не един или двама, не са за подценяване и други... Ама то тези студентки... много привлекателни, бе... Горе на третия и на втория етаж има още няколко екземпляра, които проявяват сериозно внимание към женската част. Може да се попита, имената и портиерите, че и котките на факултета може да ги знаят. Г-н Ж., пр. К. и прочие (да си мълча, че току виж ме порицаят пак или изключат) Горките девойки, така е като си мълчат, а уж ги учат на свобода на словото...

Предполагам до няколко дни ще бъде уволнен г-н Борис Ангелов или сам ще подаде оставка. Не съм предполагал, че е истина. Миналата година щяхме да правим проект с мои колеги и с него за "младежко ТВ предаване"... Голям резил и анти-ПР за факултета, който и без това с нищо добро не се слави.

Пиарите, давайте стратегия за кризисен пиар? А дали да не изразим официална позиция като представители на студентите с отворено писмо в блога си?
http://students-fjmc.blogspot.com/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007, 23:01 
В началото бе словото
Аватар

Прочухме се,
колкото и да е неприятно,
това петно няма да може да се отмие каквото и да се направи,
ФЖМК вече ще се асоциира с тоя скандал!!!
Жалко!!! :?

Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007, 23:09 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Абе, хора, явно сте отскоро - и преди няколко години пак имаше нещо подобно, но се потули, защото нямаше скрити камери и подобни. Човекът откънтя много бързо - но дали имаше нещо вярно или не, никой не разбра.
Ние си ги знаем - кой се радва на разголени девойки, кой си позволява да коментира и кой си проси. Мен ме тревожи само това, че не се знае какво се е случило по-рано, за да си позволява да е така настоятелен. Нали знаете, че има 2 страни на всяка история (преди да се нахвърлите върху мен - аз също съм на мнение, че това е отвратително и позорно, но искам да чуя и какво има да каже Борис Ангелов по въпроса, преди да му скоча на "мечка" редом с другите).
Не бъдете първосигнални.
* Още повече, че много от вас не познават човека - аз съм профил Печат и не съм си имала вземане-даване с него. Да изчакаме развръзката, а?
(Че ще напусне, това е ясно - или ще го напуснат, както се казва)
EDIT: Ей, Симо, кой е пр. К.? Дай на лични, че ми стана интересно. И за Ж. не си прав. Категорично.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: линк
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2007, 21:33 
В началото бе словото

Здравейте, ако сте пропуснали "господари на ефира" излъчено на 04,12,2007
Без коментар!
кликнете тук http://www.vbox7.com/play:67214dcf

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2007, 22:20 
:) !
Аватар

Благодарил (а): 148 пъти.
Тия Господари на ефира са големи хитреци. Днес дадоха 3-4 мимунтки след бурна реклама и сега пак го оставиха за утре. :?
Една фраза на Ангелов ме ужаси "Няма значение колко ще ти пиша... Въпросът е да се пречупиш..."
Просто... не мога да коментирам, нямам думи....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2007, 22:28 
Форумно зомби
Аватар

Шепот написа:
Тия Господари на ефира са големи хитреци. Днес дадоха 3-4 мимунтки след бурна реклама и сега пак го оставиха за утре. :?
Една фраза на Ангелов ме ужаси "Няма значение колко ще ти пиша... Въпросът е да се пречупиш..."
Просто... не мога да коментирам, нямам думи....

:wink:
А аз си зложих специАЛНО очилата,за да виждам надписите... Очаквах повече да дадат,ама нали трябва да ни измъчват,за да гледаме и другите предавания в следващите дни;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2007, 23:19 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Ужас някакъв! Гледах "Господарите" тази вечер! Умът ми не го побира! Срам! Срам за ФЖМК (не за студентите, а за преподавателите), срам за СУ като цяло, срам за българското образование! Просто съм възмутена!! :(

I swear I'm not the devil though you think I am...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2007, 23:39 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
Цитат:
срам за българското образование

е то във всеки университет е така! Знам от познати случаи за културологията,ма имена не знам. И много други случаи съм чувала да се споменава,в момента се сещам за в ТУ!

И аз го изгледах преди малко "Господари",и е хубаво че момичето се е сетило. Поне вече ако на някой му се случи преподавател да го тормози по този начин,заплахата от медии наистина би трябвало да ги постресне и да има някакъв ефект. Ужас..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2007, 23:45 
Легендарен флуудър

Аве и колежката се правеше на дашна.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2007, 00:26 
Вазов
Аватар

все едно откривате топлата вода... все пак това си е част от занаята на "репортерките" и на журналята изобщо де...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2007, 00:35 
В началото бе словото
Аватар

Айде и аз да взема отношение, като човек от телевизионния профил... В никакъв случай не защитавам Борис, но в материала на господарите има и доста тенденциозност.
1. Призиви от типа "Бащи не пращайте дъщерите си във ФЖМК" е глупав, циничен и брутален. И едно предаване имащо се за еталон на разследваща журналистика е смешно да го прави. Това е кофти явление, което го има навсякъде. Преди 2 години моя приятелка по същия параграф бе размотавана сумати време в УНСС. Не виждам в случая какво е виновен целия факултет-
2. Този материал е здраво монтиран и спор в това няма. Някои думи на Ангелов спокойно може да са вкарани в друг контекст.
3. Половината от твърденията на девойката при разговора с Мавриков са пълни глупости. Говоря за това що се отнася до учебния процес. Интересно, как мнението на колежката е 100% миродавно? Мога да ви уверя, че не е така.
4. Тука го отдавам малко на лирично отклонение... Има колежки(доколкото знам и въпросната в случая), които отиват на лекции или на работа, все едно ходят на дискотека за да си търсят мъж. Едно е да си добре облечена и поддържана, друго е да викаш "Ела Вълчо изяж ме."
И така като цяло е ясно, че Борето ще го отстранят. В крайна сметка наистина си е надробил кофти попара. :roll:

с всяка по-голяма глътка!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2007, 00:43 
Вазов
Аватар

кандидати за еФтина слава бол...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2007, 09:26 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
hypodila написа:
Айде и аз да взема отношение, като човек от телевизионния профил... В никакъв случай не защитавам Борис, но в материала на господарите има и доста тенденциозност.
1. Призиви от типа "Бащи не пращайте дъщерите си във ФЖМК" е глупав, циничен и брутален. И едно предаване имащо се за еталон на разследваща журналистика е смешно да го прави. Това е кофти явление, което го има навсякъде. Преди 2 години моя приятелка по същия параграф бе размотавана сумати време в УНСС. Не виждам в случая какво е виновен целия факултет-
2. Този материал е здраво монтиран и спор в това няма. Някои думи на Ангелов спокойно може да са вкарани в друг контекст.
3. Половината от твърденията на девойката при разговора с Мавриков са пълни глупости. Говоря за това що се отнася до учебния процес. Интересно, как мнението на колежката е 100% миродавно? Мога да ви уверя, че не е така.
4. Тука го отдавам малко на лирично отклонение... Има колежки(доколкото знам и въпросната в случая), които отиват на лекции или на работа, все едно ходят на дискотека за да си търсят мъж. Едно е да си добре облечена и поддържана, друго е да викаш "Ела Вълчо изяж ме."
И така като цяло е ясно, че Борето ще го отстранят. В крайна сметка наистина си е надробил кофти попара. :roll:

Евалла, градски, съгласна съм с всичко. Особено се дразня, като се каже: "Срам за ФЖМК" и т.н.т. Ще речете, че всички са такива.
Бе, ма'аму стара, нито съм грозна, нито съм тъпа (хиподила може да каже) - как па на мене за 4 години никой преподавател не ми предложи подобно нещо, бре!
Позицията ми е в блога от подписа и твърдо заставам зад нея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 116 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Сексуален тормоз и подчовешки взаимоотношения в университета

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Студенти - общ форум

Boilad

48

2806

29 Дек 2011, 21:25

Etiainen Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Сексуален тормоз на работното място

в Любов, романтика...

camel

13

740