Аз не разбирам две неща:
първо защо разни комплексари пишат глупости из форума на СУ и разправят колко е тъп той, това е много нелогично "Ау колко не ми харесва тоя форум, леле, ужас, я да го напиша из всички теми, по наколко пъти че ми е готино да пиша тука". Ако има колеги психолози, моля разгледайте случая "Док"
и второ:
Абе народе, какво му обръщате внимание на тоя бе??? И модераторите, трийте му съобщенията бе! На какво прилича това, има примерно тема за стихове, хората изявяват таланта си, а той да ги плюе. Не е етично, ама хич, защо го толерирате?
И ти Доко, защо четеш като не те кефи бе пич?
Да покажеш колко велик рецензент си? Оки, видяхме, яхай метлата и бягай да пишеш из възвишените форуми.
И само за да покажа колко качествени неща пише Доко, ще си позволя да го цитирам:
Док Холидей написа:
И аз съм депресант.
Пожтенциален и за щастие реализиран самоубиец. ...
...
"какво ви направи щастливи днес":Две прилични самозадоволявания колоквиум по ОТП
...
Слънце весело пече,
някой пак ще те ***! /бел.Berserker:О боже! какъв титан на мислата си Доко!/
...
Темата е жалка както 90 % от темите. /бел.Berserker:Ми не ги чети!/
...
"В началото бе словото"
по-тъпо не можахте ли да го измислите?
Словото не само не е било в началото, щото бях там и видях, но ще бъде в края, придружено с характерно мучене. /бел.Berserker:разбира се че ще има мучене, нали пак ще си там

/
...
Crematory струва ми се че ти си в огромна грешка - целият форум до последното мнение е спам.
...
Намерих си Обща теория на заетостта, лихвите и парите на Джон М. Кейнс и съм много доволен. Възнамерявам да чета /бел.Berserker:и този човек нарича другите fantasy nerds, Доко, а ти само nerd ли си тогаз?/
...
Истински, приятелю, а не изтински.
И ми кажи кое е истина?
Какво е истината
Хайде давай, боклук такъв!
На колко години стана и през изсушения ти мозък не е минавала
едничката идея, че аз имам истина и ти имаш истина, но
на никой не му пука за истината на другия.
Никога не съм пушил, но ще ти изпуша мозъка.
Ще бъде лесно. /бел.Berserker:леле, кой ги пуска такива навън???/
...
"какви форуми още посещавате": 2-3 от, в които се събират 14-годишните гении. Те са особено забавни, защото постоянно откриват топлата вода /бел.Berserker:place where u belong, ако перефразирам Linkin' Park

/
с други думи какво се връзвате на горкото дете правистче, май на всички ви стан аясно защо пише такива "компетентни" мнения...... само че е време някой от модераторите да го светне че това не е форум "Оплюй другарчето" и ако не му харесва, никой не го кара да влиза тука!!!!!
Нищо лично Доко