Дата и час: 20 Яну 2026, 05:58

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Мар 2006, 17:09 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Мисла,че един от сервитьорите в тоя пъб зеления,който е точно на Попа,е обратен или поне доста женствен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2006, 15:14 
Вазов
Аватар

Интересно - доброто отношение според мен е безценно, а не трябва да бъде мотивирано от страх от наказание или възнаграждение. Въпрос на добро възпитание.

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2006, 00:24 
Драскач
Аватар

coup написа:
Интересно - доброто отношение според мен е безценно, а не трябва да бъде мотивирано от страх от наказание или възнаграждение. Въпрос на добро възпитание.

абсолютно така си е.. въпрос на възпитание и дори достойнство..
пък и всичко става с една доза по-хубаво, когато се усмихнеш на човека срещу теб =)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2006, 22:27 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Едно време аз и група приятели бяхме редовни клиенти на бирария Лучано на площад Славейков. Бирарията си е готина и бирата е хубава. Само дето има един сервитьор дето е егати тъпия селянин! Ние поръчваме първите бири, той подпитва властно "нещо картофки, салатка, кебапче няма ли да поръчате?" Ние му викаме "ами искаме да погледнем менюто първо" и тъй. По принцип се държи много грубо, направо се старае да ни изгони. Когато отидем повече хора, между които и момичета, нашият герой става един мазен и услужлив, предвкусвайки тлъстата сметка. На следващия ден, когато отидем четирима души да обърнем по един-два литра бира оня пак ни гледа като отрепки.
Върхът на сладоледа беше веднъж, когато бяхме десетина души, сядаме на единствената свободна маса, на която няма никакъв знак, че е запазена или нещо от сорта. За мен не остава място на пейките и се налага да си взема едно столче, сложено до стената между масите, неизползвано от никого. сядам си аз и зачаквам. Оня се появява, минава няколко пъти край нашата маса и я подминава като малка гара. Накрая благоволи да ни обърне внимание и то забележете как: навежда се към мен и ми се сопва "Ти откъде го взе тоя стол?". Аз викам "ъъъ... ам ией оттам до стената." Оня: "хм" и си тръгва, при което на мен ми причернява и му викам "Момент, искаме да поръчаме!" Оня отговаря "Аз няма да ви обслужвам вас!" Аз: "Кво? А кой ще ни обслужи тогава?" (междувременно оня е отишъл зад бара а аз съм отишъл да се разправям с него) "Никой няма да ви обслужи" аз: "Моля?! И що?" (излишно е да споменавам, че ми излизаше пушек от ушите) "Ми нема да ви обслужвам, вие ше поръчате по две бири и ше ми седите цяла вечер" Лелеее - не стига че е тъпо нагло копеле, ами ние сме редовни клиенти и правим стабилни сметки (обикновено по два литра бира и порция пилешки сърца на човек), че и бакшиши оставяме, а тоя се държи с нас все едно че сме последните прошляци. Та оня кретен като си каза умната приказка взе една табелка "Резерве, бирария Лучано" и демонстративно я тресна на нашата маса. Естествено тръгнахме си и не стъпихме повече там вече половин година. Междувременно се оказа, че един приятел на излизане си е прибрал въпросната табелка и после ми я подари, та сега си я държа на етажерката като трофей :lol: Аз обаче си мисля да отвърна на удара като отида, седна и ако дойде оня да му кажа "махай се оттук, не искам ти да ме обслужваш!" и ако направи проблем да повикам управителя. Предложиха ми малко по-смекчен подход - да помоля някоя от сервитьорките да поеме моята маса, защото не искам оня селянин да ме обслужва. Така оня ще разбере много добре за какво става въпрос и ще се злепостави пред колегите си, ако ми падне възможност бих го злепоставил и пред управителя :twisted:

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2006, 23:26 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
pora_e_priqtel написа:
..."Аз няма да ви обслужвам вас!" Аз: "Кво? А кой ще ни обслужи тогава?" (междувременно оня е отишъл зад бара а аз съм отишъл да се разправям с него) "Никой няма да ви обслужи" аз: "Моля?! И що?" (излишно е да споменавам, че ми излизаше пушек от ушите) "Ми нема да ви обслужвам, вие ше поръчате по две бири и ше ми седите цяла вечер" Лелеее - не стига че е тъпо нагло копеле, ами ние сме редовни клиенти и правим стабилни сметки (обикновено по два литра бира и порция пилешки сърца на човек), че и бакшиши оставяме, а тоя се държи с нас все едно че сме последните прошляци...
Аз обаче си мисля да отвърна на удара като отида, седна и ако дойде оня да му кажа "махай се оттук, не искам ти да ме обслужваш!" и ако направи проблем да повикам управителя.

малеее, това направо изби рибата!!! и на нас са ни правили подобни проблеми, затова вече не стъпваме в "Кривото" при университета, щото там ако се позабавиш или не си поръчал ядене, дори да има сто маси свободни пак бързат да "уредят сметката". но твоя случай е още по-фрапиращ. трябвало е обаче веднага да поискаш да говориш с управителя, не да го отлагаш...
едно време повече сдухвах от някакви такива нагли сервитьори, ама сега само да ми падне... няма значение колко си изял или ще изядеш, няма значение колко човека сте и дали сте редовни клиенти, ти си клиент и това е! ужас направо! вдигаме скандал от раз, както сме се събрали компания зли юристи :twisted: . жалко че никой вече не ни се отваря обаче :wink: 8) 8) 8)

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 11:36 
Драскач
Аватар

:shock: :shock: :shock: Лелеее ужасс, чудя се как още има работа!? Ако беше в Америка сигурно щеше да можеш да го осъдиш и да ти заделя от мизерната си заплата до края на жалкия си живот.. нямам думи

pora_e_priqtel написа:
мисля да отвърна на удара като отида, седна и ако дойде оня да му кажа "махай се оттук, не искам ти да ме обслужваш!" и ако направи проблем да повикам управителя. Предложиха ми малко по-смекчен подход - да помоля някоя от сервитьорките да поеме моята маса, защото не искам оня селянин да ме обслужва. :twisted:

Тва е най-малкото, което заслужава..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 12:08 
Легендарен флуудър
Аватар

nrggirl написа:
трябвало е обаче веднага да поискаш да говориш с управителя, не да го отлагаш...

и според мен това е трябвало да направиш...викаш управителят, обясняваш му каква е ситуацията и ако излезе свестен пич, а не дърво, онзи ще си го получи :twisted: ако не...пращаш ги откъдето са дошли и така...

nrggirl написа:
няма значение колко си изял или ще изядеш, няма значение колко човека сте и дали сте редовни клиенти, ти си клиент и това е!

абсолютно е така...нали има едно златно правило : "Клиентът винаги има право!"...само дето в България го нямат за нищо в повечето заведения :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 12:18 
Легендарен флуудър
Аватар

Аз съм доволен от снощното обслужване...а и от сервитьорката :D

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 12:19 
Легендарен флуудър
Аватар

хех...ей това трябва да се чува 8) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 12:38 
Легендарен флуудър

Паган написа:

Сервитьорката какви услуги предлага ,че си останал толкова доволен :?: :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 13:30 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Има много свестни сервитьорки, направо да ти е кеф да им оставиш бакшиш. ама веднъж в "Уго" попаднахме на една тъпа и злобна, не знам какъв й беше проблема (най-вероятно ПМС, подозирам :twisted:), хвърля ни менютата, блъска, обръка сметката, губи се по сто часа, не можеш да си поръчаш нито да си поискаш сметката. е, накрая като се появи и донесе касовата бележка, дотолкова ни беше писнало от нея, че й събрахме точно 21 лв. и 47 стотинки и се изнесохме без да й оставим буквално и стотинка бакшиш... :twisted:

п.п. както споменах, ние сме си банда зли юристи, буахахаха :twisted: :twisted: :twisted:

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 13:36 
Легендарен флуудър
Аватар

Ние веднъж с моето семейство така събирахме до стотинка сметката при една пачавра, в един иначе любим наш ресторант( е, любим преди да сменят ръководството). :evil: Ние правим 50 лева сметка, а тя ми направи проблем, щото съм си била купила някво шише мин.вода от павилиона, който е в двора на заведението, а трябвало да поръчам на нея, то не било едно и също и т.н.Тая наглата така ни вдигна кръвното тогава, че още ме е яд...Развали ни настроението, накрая естествено надписа в сметката съответната "безценна вода". :roll: И ние събрахме точно толкова колкото пишеше.Не видя нито стотинка и вече не ходим там. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 13:38 
Легендарен флуудър
Аватар

кухи са като лейки милите...чак ги съжалявам понякога...какво сме им виновни, че са се хванали на такава работа :evil: аман от идиоти и кретени

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 13:42 
Легендарен флуудър
Аватар

mushroomhead написа:
Паган написа:

Сервитьорката какви услуги предлага ,че си останал толкова доволен :?: :)

Ми то не беше нещо особено, ама като се наведеше да бърше някоя маса
ненките й се виждаха много добре.Пък и тя беше симпатично девойче.Как
да не ти се изправи перчема!?

nrggirl написа:
ама веднъж в "Уго" попаднахме на една тъпа и злобна, не знам какъв й беше проблема (най-вероятно ПМС, подозирам :twisted:)

АХАХХАХАХА!!!ПМС RLZ!!! :toothy6: :toothy7:

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Последна промяна Паган на 02 Апр 2006, 13:43, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2006, 13:42 
Легендарен флуудър
Аватар

Бе то и на мен ми е мъчно понякога за тях...Ама вече по-скоро почвам да ги ненавиждам.Извинявай ама не стига, че си даваш парите да се изкефиш някъде, ами и накрая се нервираш! :angry1: То си е казано - не всяка работа е за всеки човек.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Колко струва Гражданското право и как се процедира?

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ]

в ЮФ

airmike

60

6722

11 Сеп 2006, 10:30

airmike Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Колко ще ви струва кандидатстудентската кампания?

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в КСК 2004-05-06

maimunka

96

4981

19 Юни 2006, 22:19

inaccessibility Преглежда последните мнения