Дата и час: 16 Яну 2026, 12:30

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2006, 17:22 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Ей, ама много сте лоши:) И аз държа на доброто обслужване, но като човек, който е работил като обслужващ персонал мога с ръка на сърцето да заявя, че има клиенти, дето да ги удавиш във фекални води - малко ще им е. Обслужващия персонал все пак са хора и ако се отнасяте с тях човешки и те ще ви отговорят със същото. Но клиенти с навирени до небесата носове, ще ме прощават ама..., да си ебат майките. Една миналата година ме размотава 3 часа и 25 минути да мери различни модели и цветове, дори заради нея останах след края на работното време - все пак клиент е, заслужава добро отношение. И знаете ли какво стана на края на тези 3 часа и 25 минути? Мацката ми съобщи, че тя просто имала среща с гаджето, което закъснявало и нищо нямало да си купува, само убивала времето. А аз си бях изтървала вече последния рейс за Бургас, та трябваше да чакам до 3 и половина (сутринта!), когато затваряше другия магазин, за да може шефът да ме закара до вкъщи... Разберете, човек не може постоянно да се усмихва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Колко струва Гражданското право и как се процедира?

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ]

в ЮФ

airmike

60

6623

11 Сеп 2006, 10:30

airmike Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Колко ще ви струва кандидатстудентската кампания?

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в КСК 2004-05-06

maimunka

96

4894

19 Юни 2006, 22:19

inaccessibility Преглежда последните мнения