Jamesmagno написа:
Цитат:
Внимавайте, че Варна и "провинцията" са ми болни теми!
Като са ти болни теми, защо ги засягаш и защо принуждаваш всеки, който влезе във форума да чете за тях под всяко твое мнение
Аз не започвам темите!!! Някой други субекти се правят на интересни като отварят теми колко била велика София и колко посредствени били хората от "провинцията". Там фигурират моите мнения! Сам не съм почнал да правя такива теми.
Jamesmagno написа:
Цитат:
Мненията без нужната аргументация са безмозъчни и нека всички, които пишат такива, да се смятат за лично обидени от мен.
Първо - бая хора обиждаш значи...
Второ - бая хора влизат в този, а и в други форуми, за да се забавляват. Последното нещо, което им трябва е някой, който им държи сметка как се изразяват и демонстрира претенции по отношение на аргументацията им, дори ги нарича "безмозъчни". Хората се оплакват от това, че трябва да се пънат в учебно и неучебно време и да разтягат локуми, а ти ги караш да се обясняват. Мисля, че им е достатъчно...

Да не говорим, че по този начин обявяваш себе си за по-малко безмозъчен от всеки, който няма особено желание да се аргументира, заявявайки еднозначно, че всеки твой пост е подкрепен от солидно количество доводи. Възможно е, разбира се, да си един от онези хора, които критикуват дадена общност, без да спират да се идентифицират с нея, но ми се струва по-малко вероятно да обвиняваш самия себе си толкова открито, тъй че приемам първото за вярно.
Аз не говоря за мненията с цел "забава". Говоря за тези по сериозните теми, където доста от съфорумците си позволяват ярко да критикуват други съфорумци, позволяват си да ги обиждат и всичко това обикновено стои без капка доводи или с видимо посредствени такива...
За въпроси с друг вид лично мнение (примерно: коя песен харесвам) не очаквам аргументация, освен ако не си я поискам, но и там бих се съгласил, ако няма такава.