Дата и час: 01 Апр 2026, 22:57

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 283 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007, 10:21 
Il Capitano

Благодарил (а): 0 пъти.
inspiration написа:
Аз ще се похваля с мойта група,много съм доволна:)

П.С.Някой може ли да ми каже кой спорт от провеждащите се в БФ е най-добре да се запише (ръководители,натовареност и пр.)

През 4-те години, които прекарах в БФ ( сега май ще съм там и за още година и половина) тренирах волейбол. Причината не беше в това, че се провежда при нас, а защото волейбола просто ме влече. И се оказа, че е в нашата сграда, което си е направо удобство. Относно треньорите- първия семестър на първи курс бях при ас. Емил Стоянов, но само за един семестър. След това до края ходих при ас. Петър Колев. Той е треньор и на мъжкия представителен тим и е добър. Много неща научих от него и изгладих някои пропуски в техниката. Има и една жена, но не и знам името. Относно часовете- трябва да имаш минимум 10 присъствия на семестър. Може да ги направиш и за две седмици, но то е до желание. По принцип трябва да се ходи веднъж в седмицата (два учебни часа), което прави 15 присъствия на семестър колкото са и учебните седмици, но пак казвам, че е до желание. Треньорите разрешават да ходиш по всяко време. Ако имаш време може да ходиш всеки ден ( аз ходих почти всеки ден когато ми позволяваше програмата). Има и други спортове в БФ- през зимата тениса идват при нас. Има още аеробика, спортни танци ( те се провеждат там където е волейбола и през някои дни няма волейбол във вечерните часове, което си е неудобство за волейболистите. Ако си бил до 6 часа на лекции и искаш от 6 до 8 да играеш, няма да стане защото има танци). Ами май е това. За друг спорт в БФ не се сещам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007, 12:01 
В началото бе словото
Аватар

Insipidity написа:
Мога да кажа ,че като цяло БФ е супер кофти от към личности и характери!Трудно ще е, но пък по лесно ще изпъкване някои :) хихи

Мисля ,че сред масата неориентирани първокурсници,има и свестни хора :wink: :lol: (не целя да обидя някой)

Europa,мерси за инфото!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007, 13:08 
В началото бе словото
Аватар

Insipidity написа:
Мога да кажа ,че като цяло БФ е супер кофти от към личности и характери!Трудно ще е, но пък по лесно ще изпъкване някои :) хихи

Е, за курса ти може, възможно е да прецениш реално за него.
Не знам дали познаваш хора от други специалности, курсове, за да генерализираш за цялото БФ, ако не познаваш, то тогава недей. :) Лично аз се запознах с прекрасни хора там, но това стана след известно пребиваване в БФ, а не след първата седмица. Имайки предвид, че познавам малко хора, това ми позволява да си мисля, че ще се запозная с още хубави хора. :)
Идеята, като цяло е търсиш, за да намериш.

Това за изпъкването, трябва да отбележа, че един стойностен човек, всъщност е оценяван и разпознаван много повече от други стойностни, отколкото от посредствените. Последните просто не разбират, докато другите уважават това, което си. Ако говориш за преподавателите, да, възможно е. Но ще разбереш, че е трудно да се движиш сам, да не намираш съмишленици, тогава просто няма да ти е до изпъкване. Последното е по принцип, винаги е така, освен ако не си силно нарцистичен. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007, 23:46 
От дъжд на вятър
Аватар

Незнам за БФ като цяло, но при задочниците 1-ви курс преобладават готини хора. Запознах се и с хора от БТ и от биология и география и не знам и аз от колко още специалности ни събираха и имам много приятни впечатления. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007, 18:03 
В началото бе словото
Аватар

Незнам за задочниците,но мисля,че от няколко дена(или седмици) НЯМА как да се каже какви са точно хората,доста често този който на 1 поглед ти е симпатичен може да се окаже мн зле!хаха няма значение нали е весело...хихи
Е все пак сме 1-курс , тепърва предстоят добри впечатления,както и разочарования ... :lol: Успех! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007, 12:13 
От дъжд на вятър

Абе вие добре ли сте , на мен една мин ми е достатъчна да разбера кой какъв е какво м е в главата и т.н..няма значение , все пак преди всичко сме тук (в БФ) да учим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007, 12:58 
В началото бе словото
Аватар

хаха 1 мин. надали , един познат беше казал ,че дори тези които привидно не общуват с другите могат да са мн свестни и пр.(един колега ако трябва да съм точна)
и да преди вс сме тук да учим ,но все пак е хубаво да ни е приятно с тези които учим!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007, 19:19 
От дъжд на вятър

inspiration написа:
хаха 1 мин. надали , един познат беше казал ,че дори тези които привидно не общуват с другите могат да са мн свестни и пр.(един колега ако трябва да съм точна)
и да преди вс сме тук да учим ,но все пак е хубаво да ни е приятно с тези които учим!

Точно така да ни е приятно, много добре си го казала! А тия дето не общуват или са смотани, или срамежливи, или саможиви

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007, 20:35 
От дъжд на вятър
Аватар

Е, срамежливите все се намира някой, който да ги ръчка, че да се успокоят. А който е смотан, няма право да има претенции какви да бъдат другите - каквито и да са, той си остава смотан и сам, ама рядко се случват чак такива неща. :roll: Ама наистина при вас редовните е малко по-сложно, защото ще прекарвате доста повече време заедно. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007, 22:29 
В началото бе словото
Аватар

inspiration написа:

Да, така е :), това, че не си от най-общителните не казва нищо повече за теб, освен очевидното, че не си от най-приказливите!
Очарованието на даден човек се открива след по-задълбочено и по-продължително общуване с него. От прибързани решения рискуваш да загубиш, освен това е повърхностно да заклеймиш някой след 5 мин. разговор с него.
Хаха, "смотан", мн "обичам" тази думичка само дето така и не разбрах след 12 години в училище какво означава тя, но знам, че звучи обидно. :D
Аз ще си призная, че съм от тези, които не говорят много, да кажем от смотаните :D , ама си се гордея, тъй като не разбирам защо ми е да общувам с всички. :?: Все пак си личи от поведението на колегите около теб с кой би си допаднал и можеш да си близък с него, необходимо е просто да се запознаете и да мине време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007, 00:27 
Стенограф
Аватар

да твърдиш че можеш да познаеш кой какъв е от 1 минута е несериозно.
alteia, не мисля че си такава за какватос се смяташ, предвид че беше от първите, които се престрашиха да общуват с хора от други курсове и пр.

искам да ви кажа, че предвид ученето в БФ, ходя предимно за да се видя с колегите... така че си е от значение с какви си. аз не се оплаквам от моите

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007, 18:09 
От дъжд на вятър

Гледам другите групи се забавляват, само ние сме заспалите, не че няма с кой да излизам ама в групата НЕ и не ,нали сме колеги поне един човек да имаще да си говорим, ужас .....................................Вие как се сдушихте, а...............

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007, 18:28 
Стенограф
Аватар

явно щастливо стечение на обстоятелствата :dontknow:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007, 22:19 
Драскач
Аватар

BB написа:
Гледам другите групи се забавляват, само ние сме заспалите, не че няма с кой да излизам ама в групата НЕ и не ,нали сме колеги поне един човек да имаще да си говорим, ужас .....................................Вие как се сдушихте, а...............

Аз общо взето се сдуших с един приятел, с който бяхме заедно на биология миналата година, но и с другите се разбирам добре. Днес особено по математика голяма лигня падна. Кофтито е, че всички имат различни музикални вкусове и няма как да се съберем заедно на диско. Също и хората, които живеят в Ст. град са си по близки, защото са повече време заедно. Като цяло групата е свежа :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007, 22:53 
От дъжд на вятър

Цуф готино шалче ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 283 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Какво стана с дърветата пред Биологическия факултет

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Новини

begemot_

31

2584

19 Сеп 2007, 18:57

feichka Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. въпросче свързано с биологическия факултет

в Административни въпроси

the_northerner

2

1556

09 Юли 2013, 08:39

pdd Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Приети в Биологическия Факултет 2012

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в БиоФ

Umbra

56

5022

25 Сеп 2012, 20:02

Ewgenia Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Престилките в Биологическия факултет

в Студенти - общ форум

B1Ology

1

435

08 Окт 2006, 14:48

Crematory Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кандидатстване в биологическия факултет - бал?

в КСК 2012-2013

maddne

6

833

13 Авг 2012, 21:56

mirchi Преглежда последните мнения