Ivaylo_N. написа:
Добре де, това не е нормално. Миналогодишния бал за компютърни науки е по-нисък от второ класиране информатика тази година ;(. Толкова ли пък да ни е умен набора? Сега се чудя дали да чакам трето класиране, за да влезна евентуално информационни системи. С бал 19.25 дали ще успея, как мислите?
Само да вметна, защото никой не ти отговори като гледам,но това сравнение звучи ужасно некомпетентно, още повече идващо от човек с доста нисък за момче бал. Вашият випуск не е по-велик, по-умен и пр. Да ме извиняваш, но миналата година имаше екстремална стереометрична задача,на която окапаха повечето, нещо, което лично съжалявам, че вашият випуск не видя. И не го казвам, защото искам да ви е гадно и на вас, далеч съм от мисълта, но не можеш да сравняваш по никакъв начин условията, при които влезе миналогодишният набор с този сега.
И ако трябва да кажа нещо поучително като "по-голяма" и "поживяла" в системата на ФМИ, оставете егото и бала си някъде преди да стъпите октомври във ФМИ, защото истината е, че освен за някаква болна слава за нищо друго не ви трябва. Грозната истина е, че и тези с бал 24 ги късат,и тези от национални по математика или информатика, че това какво си учил в училище няма никакво значение, че тези от езиковите гимназии какъвто случай съм и аз по-често са по-упоритите и се спрявят дори по-добре. Гимназията я завършихте вече, от тук вече има значение само колко си упорит, колко учиш и колко го искаш.
А това да си мерите разни работи, било то балове са детски истории
ПП: А и не плюйте толкова по горния випуск, щото като ви стане напечено в сесията точно те ще ви снасят информация, която във ФМИ струва колкото петрола!