Mondscreen написа:
Чак сега успях отново да погледна темата. И аз ти благодаря за усилията, но също така имам и 2 предложения, които може би ще са ви от полза следващата година:
1. Номерче да се дава само при бележка за платена такса. Аз ти се представих с този ник и не знам дали помниш кога си взех номерче в сряда, но ми даде 83. Стори ми се странно, защото пред вратата бяхме около 20 човека, но все пак реших, че номерацията не започва от 1. След като най-различни хора започнаха да се вливат в опашката разбрах, че всъщност повечето са си взели номер и тогава са отишли да плащат такса. Така се получи, че бях един от първите пред вратата, а се записах в 3 следобед, след общо 7 часа чакане пред паричен салон и ЮФ. Още в началото попитах колежката ти, дали ако дойдат по-ниските номера ще ни предредят, но тя не ми отговори и честно казано я разбирам.
2. Второто ми предложение се отнася за родителите. Вие им казвате да излизат от опашката, но те просто не ви слушат. Ако е възможно според мен ще е по-добре да се постави по една табела "Родителите до тук.", "Забранено за родители", а защо не и "Надежда(родител) всяка тука оставете"

в двата края на коридора.
Едва ли съм първият който ги измисля, но според мен тези 2 неща могат да вкарат някакъв ред в опашката. Благодаря отново.

Разбира се, че се сещам за теб, нали все пак ми се представи кой си.

По първата ти точка мога много да пиша, но ще е напълно безсмислено, защото както има положителни черти, така и отрицателни... нашата система също си има и положителните, и отрицателните неща... просто няма идеален начин за справяне с тези опашки, а и както Kristo написа, това е нищо и никакво чакане в сравнение с тези чакания, които ви чакат по време на следването ви.

Що се касае до второто ти предложение, повярвай - и това няма да помогне срещу нахалните родители, които въпреки че ги подканях доста настоятелно да се махнат от опашката и да не пречат, то имаше такива, които в продължение на часове стояха точно пред мен и задръстваха цялото движение... имаше точно две майки, на който държанието им ми допадна, като едната дори се извини от името на едно момче, с което се поскарах, защото имаше огромното неблагоразумие да предложи пари, за да влезе при инспекторките...
marihanncheto написа:
altough а ти като си филолог защо си при правистите,старшите ги мързи?

Както вече написах, аз самият исках да съм на ЮФ, тъй като в почти всички останали факултети е скучно записването.

Що се касае до хората от вашия факултет в СС, то мога да ти кажа, че само двама от тях са готини и съвестни, но и двамата нямаха възможност да записват, като причините са им наистина основателни.