Дата и час: 23 Яну 2026, 01:04

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 164 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Плуване?
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2012, 14:14 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте :) тази година ще съм 1ви курс и ме интересува, ако запиша плуване като спорт, ще има ли треньори, които да ни учат как се плува? Понеже не мога да плувам много добре, а искам да се науча и предполагам, че сама ще ми е малко трудно, без странична помощ. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2012, 00:11 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 17 пъти.
sheilsis написа:
Здравейте :) тази година ще съм 1ви курс и ме интересува, ако запиша плуване като спорт, ще има ли треньори, които да ни учат как се плува? Понеже не мога да плувам много добре, а искам да се науча и предполагам, че сама ще ми е малко трудно, без странична помощ. :)

Плуването е спорт, който в Университета може да започнеш като начинаещ, без да знаеш да плуваш и като състезател, който да участва в състезания. Треньорите са много добри специалисти, майстори на спорта, бивши национални състезатели, които са и създатели на методика за начално обучение по плуване.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2013, 13:34 
В началото бе словото

Здравейте, тази година завърших и се интересувам дали мога да се запиша на спорт плуване към СУ и какви са цените, защото вече нямам студентски права.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2013, 13:41 
В началото бе словото

И аз да се включа ще бъда 1 курс в СУ .. и искам да се запиша плуване попринцип за инфо спорта задължителен ли е ..? ии къде всъщност трябва да отида ..Мерси мерси предварително :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2013, 16:07 
AHddicted
Аватар

Благодарил (а): 68 пъти.
Спортът във всеки един факултет е с различен статут, виж си учебния план и в него трябва да пише дали той е задължителен или факултативен. Записването става онлайн и ще бъде най-вероятно в рамките на три-четири дена в началото на октомври, ето защо следи сайта на СУ и бъди възможно най-експедитивна, тъй като плуването е един спортовете, в които местата свършват изключително бързо и е много вероятно да не успееш да се запишеш. : ))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2013, 06:19 
Пишете, о, братя

although написа:
Спортът във всеки един факултет е с различен статут, виж си учебния план и в него трябва да пише дали той е задължителен или факултативен. Записването става онлайн и ще бъде най-вероятно в рамките на три-четири дена в началото на октомври, ето защо следи сайта на СУ и бъди възможно най-експедитивна, тъй като плуването е един спортовете, в които местата свършват изключително бързо и е много вероятно да не успееш да се запишеш. : ))

Онлайн записването за спорт за учебната 2013/2014 г. ще стартира на 3 октомври 2013 г.
Наистина в някои спортове местата свършват бързо (т.е. местата в групите се запълват).
Например: катерене, тенис, плуване, фитнес и т.н., но все пак зависи от желанията Ви.
Преди да се запишете, четете внимателно съобщенията в сайта на Департамента по спорт или в сайта за записване! някои от тях са с препратки към линкове или файлове за графика или информация с изискванията за даден спорт.
Успех!

Последна промяна admin.sport на 03 Сеп 2013, 15:51, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2013, 07:13 
Легендауен флуууууууууууууудър
Аватар

Благодарил (а): 73 пъти.
А в какво състояние е басейнът?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2013, 13:26 
В началото бе словото

Мерси за отговора ще го имам предвид

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2013, 16:03 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Някой от по-горен курс, който е тренирал плуване, ще сподели ли някакви отзиви за плуването, защото аз чух лоши отзиви, което ме кара да замисля дали да запиша плуване.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2013, 00:03 
AHddicted
Аватар

Какво те интересува относно плуването?! Какви са тези лоши отзиви, които си чул, за да пиша конкретно по тях? В плувния отбор на СУ съм от няколко години и смея да твърдя, че съм изключително запознат с този спорт и общо взето с всичко, свързано с него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2013, 01:33 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Отзивите, които прочетох във фейсбук бяха, че водата е била студена, мястото не било добре поддържано, дори по съблекалните се случвало да изчезват разни лични неща...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2013, 19:17 
AHddicted
Аватар

Температурата на водата е напълно нормална, даже на мен ми е леко топла, защото обикновено тя бива подгрявана с около градус повече, заради всичките малки деца, които ходят на басейна... нали се сещаш, че тя няма как да е студена, именно заради децата и заради тяхната предразположеност да се разболяват лесно. Мястото си е много добре поддържано, мен ако питаш. Има си съблекалня, има си шкафчета, които се заключват, има си душове, на които да се изкъпеш... всичко онова, което ти е нужно е налице... ако търсиш лукс, няма да го намериш, но и за луксозните басейни се плаща по десет лева на час, а не е безплатно. Колкото до изчезването на вещи... по-скоро това са градски легенди, които се предават от година на година, защото конкретно на този басейн съм тренирал и като бях ученик и мога да ти кажа, че за всичките години, които съм прекарал на него, а те са много, съм чул едва-едва за два случая на подобни деяния, но всичко си зависи от теб и от това колко си пазиш нещата, защото по-често хората си ГУБЯТ вещите, а не им биват откраднати, но е далеч по-лесно да набедиш някой неизвестен, отколкото да си признаеш грешката или своята несъобразителност.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2013, 00:12 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
А кой е въпросният басейн, където се провеждат заниманията по плуване?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2013, 06:55 
Пишете, о, братя

Това е басейнът на стадион "Академик" ІV км, зад Стопанския факултет, до ФФ - културология, БИН и социология.

https://www.google.bg/mapmaker?splash=1 ... ylaunch_bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 164 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11