|
Ако ще взимат ляв бек, като имат 3, поне да бяха взели Шоу от Саут'тън, да бяха пратили Бютнер под наем и Евра ще е на доизживяване... Разбираемо е - ако имаш твърд титуляр, да намериш и един резервен и всичко излишно да иде под наем. Щото ква файда от млад талант, ако не играе и чака да го пускат за Купата на Лигата срещу отбори от Чемпиъншип.
Ако имаш губещ от трансферния прозорец, това са Барса и Челси - взеха си там офанзивни играчи, а отбраната? Барса така и не взе защитник, направо е абсурдно да дадеш милиони за Неймар, а да не намерят нормален защитник. Те верно се целеха в играчи на Челси и ПСЖ - клубове, дето нямат проблеми с финансите. Ама не могат да ме убедят, че толкоз няма опции да купят - я някой младок от Испания, я някой опитен италианец.. аз бих взел Вертонген, дори и да излезе скъпичък, поне съвестта ми ще е чиста.
За Челси важи същото - те и без това ще си играят защитно, защо не взеха защитник? Какво ще ги правят толкоз крила и офанзивни халфове, не ми се вярва да излязат като Барса, със схема 1-1-8-1... А реално им липсва защитник, поне 1. Имат в дясно Аспиликуета, Иванович, в ляво Бернтранд, Коул, в центъра - Кейхил, Тери, Луиз. При все, че Коул и Тери са ветерани... За сметка на това купиха Вилиан, Шурле, Ван Гинкел, Ето'о... И пратиха бая народ под наем.. Е що?
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|