http://uni-campus.net/editor/files/zapo ... iavane.pdf <=== Това отговаря на повечето ни въпроси.
Аз от всичко, което прочетох разбрах, че ние от по-горните курсове, ако сме заявили желание да останем в стаите от предходната година, си оставаме в тях. Трябва да платим само семестриалния депозит и с касовата бележка, личната карта и студентската книжка отиваме при домакинката на съответния блок. Там тя ни "настанява"( мисля, че се подписваме на някакви декларации или нещо подобно).До 10.10 плащаме семестриалната такса, заверяват ни книжките и ги показваме на домакинката,а след 10.10 си плащаме наема за септември( за октомври може и когато плащаме семестриалния депозит, което няма смисъл). Адресната регистрация си я правим в 5-ти блок до 30 дни от датата на настаняването и копие от нея даваме на домакинката. Ако нещо съм пропуснала, объркала или недоразбрала, ми кажете.
За зайците-настанявате се от 27.09 до 30.09 включително. Касите ще работят на 27,28 и 30. Плащате: семестриален депозит, гаранционен депозит (три месечни наема), такса пропуск, наема за септември от датата на настаняване и наем за октомври с 10% отстъпка( може и по-късно да го платите). При домакинката носите: касова бележка за платените такси, лична карта, 2 паспортни снимки, студентската книжка и копие от адресната регистрация, която, както по-горе казах, се прави в до 30 дни от датата на настаняване (аз в първи курс още същия ден си я направих).
Мисля, че това е всичко

. Успех на всички