Дата и час: 20 Яну 2026, 12:15

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 21:40 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Rysef написа:
Така.."География на населението"
Трейси,единственото нещо за което те подкрепям е,че темата е много важна за районите,но че е лесна-нека изчакаме резултатите,сега празни приказки не'а смисъл. Бях в голямата зала,не чух възгласи на ура,обърнах се и видях нещо стряскащо,което много ме натъжи.Нека да го наречем "ефекта на подценяването,зазубрянето и падението" , десетки разбити кандидат-студентски мераци .
Пак Трейси, "зубрила" си повече от месец една тема за да я овладееш,тука си противоречиш с лекотата на темата,която изтъкваш.Нима няма теми които се учат за по-кратко,нима населението не е темата с най-много цифри,голям обем и не изисква аналитична мисъл....Бай дъ уей нож с две остриета може да викаш на темата по история и понеже не съм компетентен там няма да дам мнение за нея,а ще си послужа с извадка от вестници: темата-МЕЧТА. Доволен съм иначе от темата по геогр.,макар три пъти да съм я учил за 2 месеца период и да не съм се справил подобаващо. Исках трудна тема,падна се,сега не мога да се оплаквам.Лесни теми няма,има желани и по-малко желани,а за мен тя бе хем желана,хем нежелана..

П.С. Не харесвам дългите постове,но не съм писал от няколко дена във форума и компенсирам :oops:

Дълъг, дълъг ама стойностен :D Ами не знам аз съм забелязала, че тази тема се научава - по една или друга причина :lol: Истината е, че е трудна тема, на мен ми беше лесна - не само защото ме връща толкова на нея, ами всеки мой преговор започваше от население, а за последните теми не ми стигаха силиците (по ирония на съдбата една такава недоучена тема ми се падна в УНСС - не че не съм доволна от резултата, но знам че ако население се беше паднало там щях да имам по-добра оценка, както и някои други теми), та си мисля, че едва ли има много хора подценили тази тема - за мен тя е основна за цялата география и не може без нея. Та успех на всички кандидатстващи в СУ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 22:01 
В началото бе словото

Тая тема е пълна глупост да науча някакви цифри дето след 2 година ще са други, изобщо в Бг изпитите по география не ме кефат. Нито има нещо така да изразиш добра лична позиция, нито има нещо практическа работа, диаграма, карта, само зубарщина като историята. Скоро ще свърша с превода на олимпиадата в Австралия и ще ви постна да видите какво питат по другите страни.
Успех на всички :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 22:57 
Живее, за да пише
Аватар

кога 6е излезнат резултатите знаете ли ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 23:03 
От дъжд на вятър
Аватар

DARA написа:
Бахти вие поне сте написали нещо,а аз от 20 теми 1 да не уча и тя да се падне :(

дъ сейм шити стори :oops: :? :evil: :evil: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 13:51 
В началото бе словото
Аватар

На мене ми казаха ,че сле 9 дни т.е около 2 август ще има резулатати!
А до това дали е лесна темата ,за всеки е различно !Ако се знаят темите всяка е лесна :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 15:45 
В началото бе словото
Аватар

аз съм адски доволен от темата, макар че бях готвил предимно останалите (промишлености и природни)....
не е лесна тема, но при логично следване на плана се получава една завършеност !!!
за пръв път чувам от някои хора от форума да се учи тема по 2 месеца.вие нормални ли сте бре, макс по седмица и нещо... (това беше извън темата, съжалявам за експресията 8) )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 15:54 
От дъжд на вятър
Аватар

ProvideR написа:
за пръв път чувам от някои хора от форума да се учи тема по 2 месеца.вие нормални ли сте бре, макс по седмица и нещо... (това беше извън темата, съжалявам за експресията 8) )

И аз казах нещо подобно, но за биологията и ме разкъсаха тия дето са се готвили по 1 година.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 16:06 
В началото бе словото
Аватар

кк

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 17:52 
В началото бе словото
Аватар

Аз почнах ,да се подготвям преди 2 месеца.През това време не сам учила редовно и пак се бях подготвила г/д добре.А ако бях учила 1 година :lol: изобщо нямаше да има трудна тема:)Ама при всеки е различно:)Гадно ми е ,че все прескачах население :( Обаче да не е свършил света ,1 година ще си почина от учене и ще се отдам на живот :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 22:04 
В началото бе словото
Аватар

DARA написа:
Аз почнах ,да се подготвям преди 2 месеца.През това време не сам учила редовно и пак се бях подготвила г/д добре.А ако бях учила 1 година :lol: изобщо нямаше да има трудна тема:)Ама при всеки е различно:)Гадно ми е ,че все прескачах население :( Обаче да не е свършил света ,1 година ще си почина от учене и ще се отдам на живот :lol:

хе-хе нали се сещаш, че съм учила население за нивото на УНСС, нали се сещаш че не съм научила само колко е раждаемостта, смъртността и ЕП за 2003 (2004) - статистиката на тая тема съм я учила доста по-задълбочено вярвам, отколкото ти. Иска ми се да си направим експеримент - да научиш моята тема до такава степен, че да я пишеш без да мислиш (иначе как ще покриеш нужния обем за УНСС - ако мислиш много няма как да я напишеш перфектно за 4 часа!). Та този ми експеримент цели да видя как ще успееш да я научиш, както аз за 1 седмица. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 22:41 
От дъжд на вятър
Аватар

treisy написа:
Иска ми се да си направим експеримент - да научиш моята тема до такава степен, че да я пишеш без да мислиш

Това да не е стихотворение, за да го учиш наизуст и да го декламираш безмозъчно? Диктофоните са по-добри от теб в това "учене". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 23:03 
В началото бе словото
Аватар

Magian написа:
treisy написа:
Иска ми се да си направим експеримент - да научиш моята тема до такава степен, че да я пишеш без да мислиш

Това да не е стихотворение, за да го учиш наизуст и да го декламираш безмозъчно? Диктофоните са по-добри от теб в това "учене". :lol:

не е така - за да си докарам темата до перфектна не трябва да се замислям, но пък за разлика от някой преди това съм я осмислила :wink: Просто не ме познаваш, затова не си вади заключения - сигурна съм че по-ниво на мозъчен потенциал съм доста над някой, ма айде да не издребняваме...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 23:06 
Живее, за да пише
Аватар

дам съгласна съм 4е предварително трябда да си я осмислил темата и не мисля 4е изпита е времето през което 6те мисли6 и осмисля6 а трябжа да я знаеш до ниво да пи6е6 директно без да умува6 и мисли6...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2006, 23:23 
От дъжд на вятър
Аватар

treisy написа:
не е така - за да си докарам темата до перфектна не трябва да се замислям, но пък за разлика от някой преди това съм я осмислила :wink: Просто не ме познаваш, затова не си вади заключения - сигурна съм че по-ниво на мозъчен потенциал съм доста над някой, ма айде да не издребняваме...

Не си правя никакви заключения, но ти каза "без да мислиш" и ми стана смешно. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2006, 09:38 
Пишеща машина
Аватар

DARA написа:
А ако бях учила 1 година :lol: изобщо нямаше да има трудна тема:)

Абе кви оптимисти сте само..Аз пък,ако бях чел население последните 2-3 дни,щях да имам 7. Някой се готвят 1 година,но това не значи,че 365 дни са минали в четене. Аз лично последните седмици си давах най-малко зор. По всяка тема можех да пиша и затова никоя тема не ми беше лесна и силно желана.Просто не се концентрирах върху отделни теми,а се опитах да обхвана целия материал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща